Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nem értem

#421192 Nessuno Előzmény: #421165

Ne feledjük, hogy az Erste is lóg nekünk május 17-től egy célárral. Onnantól írták, hogy felülvizsgálják a dolgot.

Re: nincs cím

#421185 Fornit Előzmény: #421176

Épp ma reggel gondoltam én is a Zuglói önkormányzatra. Lehet a kerület fura ura saját pakkjainak eladásához húzták fel, most meg akár az önkormányzati tulajdonúval tolják le.

#421184 Bendeguz Előzmény: #421176

Papcsákék vettek 1% körül Zugló önkormányzati pénzeiből. Phejj a mocskok, eltőzsdézik az önkorivagyont!

#421177 Lxrose Előzmény: #421076

ja, kiderülhetne, ha a PSZAF teszi a dolgát, mert ez ennél a papírnál tiltott piacbefolyásolás, ahogy az OTP-nél is volt anno.

#421176 matgab Előzmény: #421132

ez nem a görög válság lázár meg ilyenek hatása!

Legalábbis ők is persze közrejátszanak, de szúrjál fel egy BUX-EStar grafikont május-szeptember vonatkozásában!

Az Estar messze túleste az egész indexet, aminek egyik fő komponense pedig az OTP, ami mégiscsak bank, amit a pénzügyi válság elvileg erősebben érint, mint egy defenzív fűtéssel foglalkozó céget!

Itt valami óriási katymasz van, amit még nem látunk...

Emlékeztek valamelyik önkormányzat bespájzolt anno...Nem lennék meglepve, ha ők adnák valami oknál fogva. Egy OTP csak nem ennyire hülye...Vagy mégis? Mindenesetre nem lehet tudni, hogy most hány %-on vannak, mint ahogy azt sem hogy kik voltak akik a 10%-nyi extrarészvényt lejegyezték...

Mindenesetre csökken a transzparencia, de ez nem okvetlenül a cégtől függ, hiszen a tulajnak kellene jelentenie. Az Estar legfeljebb KGY-ra hívhatna részvénymegfeleltetési összeírásra, de mi van, ha nem akar szavazni az új tulaj és nem akar elmenni?

#421174 Grizzly Géza Előzmény: #421157

Gyanítom,hogy former egyre nagyobb bajban van a bef hitel miatt,bár ne legyen igazam,mert ha kivéreztetik,akkor lesz még csak eladói nyomás,vevő meg sehol. A csúcshoz képest ez lassan felezés,őrület...

#421173 Lxrose Előzmény: #421076

Pontosan ezt gondolom én is. Beáll 100 forintjával vételre, adogatja magának egyre lejjebb, ahogy lanyhul az eladási kedv, aztán amit nem magának ad el, azt a végén visszaveszi.

#421169 Grizzly Géza Előzmény: #421164

Ahogy mondod vincent. Most utaltam át a családi vésztartalékot a bef.számlámra,nem bírom ki,hogy ilyen áron vehetek e-start:)))

#421165 Lxrose Előzmény: #421057

A 6000 csak pár száz darabra lehet, úgyhogy engem már nem érdekel, nincs értelme eladni. A görög csődöt 96%-ra veszik a CDS alapján, akkor a tőzsdére még nincs beárazva?

A határidős index év végéig a mostani BUX index értéket árazza, vagyis OTP-t hellyel-közel szintén beárazták.

"Komoly szakmai felkészültségű" Concorde-nak kellene valami vétel féle ajánlatot böfögni 30% esés után, ha már célárat nem tudtak adni az eladáshoz.

#421132 exmnbs1 Előzmény: #421121

miről?

a görög válságról, lázárról és az őt követő zuhéról és likvidálási hullámról?

az esés mostanában nem e-star specifikus

#421121 Bendeguz Előzmény: #421107

Eszméletlen :D

Egy nyitó árat majd légyszi dobjon valaki.

A cég hallgatása csak nekem gyanús? Ilyen zuhéknál mondani szoktak néhány megnyugtató dolgot, de most síri csend.

#421107 Grizzly Géza Előzmény: #421094

Én nem szülinapoztam,új mosógépet kaptt az asszony,azt szereltük be,ez kb úgy néz ki,hogy első körben butára isszuk magunkat a haverommal,utána meg nem értjük hogy miért folyik orrán száján folyik a víz a mosógépnek. Ezek után egy sör mellett még elgondolkoztunk,közben ránéztem az árfolyamra és ittam még két rövidet is gyorsan,úgyhogy ma reggel oldottam meg a problémát :))

#421094 Bendeguz Előzmény: #420974

Mi is szülinapoztunk tegnap! Meg pizzát rendeltem haverral. Nem Te vagy véletlenül a haverom? A végén kiderül, hogy a saját családommal fórumozok itt :D

Többet nem tudok mondani, kérem kapcsóójjaki.