Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#421039 Euroman Előzmény: #421036

na....ez szerintem túlzott optimizmus....talán nem zuhan hatalmasat, de hogy kilő, mint a golyó?!...

#421030 Bluebalu Előzmény: #421029

eladni eddig kellett volna sztem...most már késő...de pont úgy történtek a dolgok h szinte lehetetlen volt jól lépni csütörtökön még mindenki fel várta...aztán sunyin jöött a péntek...holnap réssel le...aztán a jó ég tudja...

#421029 Bluebalu Előzmény: #421008

szia, értem amit írsz, nézd ha ennél 3500 otp lejebb megy akkor érné meg dobnom én úgy látom ha ennél lejebb megy jóval akkor itt hatalmas gáz van, lesz, majdhogynem mindegy h hol van lesz a pénz 2009 nagyon közel van...ha mégegyszer 1000 ft lesz akkor sztem...kampó...most itt eladom tegyük fel... folyamatosan lejebb várom...hol vegyem vissza...őrült nehéz...hatudnám h 2000 lesz akkor igen, de nem tudom

#421025 rbbj11 Előzmény: #421019

ez a mai usa záró meg is hozta az első meglepit. Ennek ellenére semmi nem fogja tudni ellensúlyozni az otp zuhanást holnap, de talán épp itt lesz az ideje rövid időre zárnom a shortokat a leütésben.

#421024 Euroman Előzmény: #421019

azért teljesen ne hagyd magára....pl. aki mondjuk így gondolkodott 2008 szept-októberben és magára hagyta, azt brutális meglepetés érte 2009 márciusában...bár, ha meg mindennap nézte, attól csinálta össze magát....

#421019 Bluebalu Előzmény: #421006

köszi nagyon, mindent túlélünk csak a halált nem...nem is szorultam rá h full tőkét bevigyem...barom voltam...annyira hittem a felben...nehéz lesz azt képzelem h nincs is ez a számlám...majd két-három év múlva eszembejut...hirtelen...bár így lenne...

#421008 gilgalad Előzmény: #421001

Hogy hozzá szóljak én is:

Lehet elég lesz pár hónap pihi és akkor újra tudod kezdeni, tiszta fejjel. A bukót meg be kell vállalni, először meghalsz bele. Aztán már csak simán fáj és vered a fejed a falba, utána pedig már magadat fogod dicsérni, szinte minden egyes stop lossnál, legyen az manuális, vagy robot!

Olyan nincs, hogy nincs szíved zárni a pozíciót, illetve van, mert eszednek kell lennie. Az érzelmek ilyenkor csak tévútra visznek és önigazolást próbálnak keresni, aztán azt veszed észre, minden kis értelmetlen hírecskében is a magad igazát keresed, közben a piac meg darálja a pénzed.

Távolodj el a pozidtól, hozz fájdalmas döntést, és tanulj. Másoktól is!

Üdv.

#421006 Euroman Előzmény: #421001

Szia! Én is jártam már így, sajnos. Jelentős veszteséggel, de túléltem. Sajnos a full pozi mindig nagyon rizikós, én kisebb pozikkal mindig jobb döntéseket hoztam. Szorítok Neked, hogy legyen türelmed és lelkierőd végigvinni azt, amit elképzeltél.

#421001 Bluebalu Előzmény: #420998

köszönöm neked a pozitív hozzáállást, szólást szar érzés nagyon mert az amerikai adósságlimit emelésére játszva beragadtam gondoltam ott felpattan és kiszórok mindent és partvonal...sose feledem ha ott nem kezdik el egyből adni és van egy párórás long felhúzás mindent kiszórók...ennyin múlott...éreztem mindent és mégis...ezt nehéz feldolgoznom...meg megszoktam az elmúlt években h a tőzsde az életem része...hát most egy darabig én másfél-két évre teszem részemről bambi...

#420998 BigRabbit Előzmény: #420990

Szevasz Bluebalu, sztem azon van a hangsuly, hogy nehezebb dolgokat is tuleltel mar. Szar latni, ha nem jonnek be az ember tervei, de van ez igy. Ha ki tudod ulni, az jot jelent, meghozza: hogy nincs egeto szukseged a penzre. Tehat elso szabaly: PIPA. Ne aggodj, itt mindannyian ultunk mar ki szar donteseket, megesik. A lenyeg, hogy sikerult dontesre jutnod, es ez mar fel ut a gyozelemhez. Sikeres kereskedest, es ne add fel a csuggedest, lesz ennel meg szarabb is :D Meg jobb is :D

#420996 Bluebalu Előzmény: #420990

nem is a legszarabb az lesz amikor majd épp eladnám és fordul az oti pakkom 5280 lenne nullás, szóval mikor majd 5000-nél fordul...na az lesz kemény...(épp ezért majd eladom 5000-en és elmegy 6000ig:) kösz amúgy nagynyuszi:):)

#420990 Bluebalu Előzmény: #420890

igen igazatok van...nem is adnak kölcsön mint kiderült azóta...azthiszem kiülöm,,,nem lesz könnyű, de nehezebb dolgokat is túléltem már...legjobban az elmaradt haszon fáj amikor majd látom h 5-6 % fog emelkedni...no mindegy...ez van...... ahhoz h eladjam már túl sokat esett...innen már tényleg mint a két irányra egyforma esély van...a sort annyira kézenvekvő h ugyis megcsavaríntják

#420919 Hathor Előzmény: #420915

Túl új neki az enyém azt mondta.. :D

Na Yo estét mkinek, holnap okosabbak leszünk!