Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EUR/USD lassú emelkedésnek indult!

#428092 ikszf Előzmény: #428080

:))

sose láttam még azt a linket, mire gondolsz? ;-)

Re: EUR/USD lassú emelkedésnek indult!

#428080 _pda_ Előzmény: #428079

szerintem volt ott egy dunakanyaros link, persze csak spamként, ami valahogy törlődöt véletlenül

szóval nem a chart volt a lényeg ;-)

EUR/USD lassú emelkedésnek indult!

#427973 Karesssz

Elég masszív, de biztos emelkedés indult az EUR/USD-ben, 1h látványos:

Re: nincs cím

#425201 Mancs Előzmény: #424820

De igen, meghívó is és a meghivott is kap lóvét. Tisztességes ajánlat. :)

Re: nincs cím

#424820 Amatoregy Előzmény: #424043

nem mindketten kapják?

"Ön és ismerőse is 20 USD bónusz jóváírást kap az Admiral Markets-től!"

Re: eurusd

#420999 ikszf Előzmény: #420985

Akkor meg ott lesz nekik a sok megvett eur.

Akkor van gáz, ha egy híguló eur mellett kötelezték el magukat.

A 70-es években a küszöb felállítása utána kilőtt a DEMCHF.

#420985 blackmarket Előzmény: #420979

na jo persze, de mennyi intervencioval, havonta?, hetente?, naponta?

inflacio!! minden jegybank osi ellensege... ha az elszabadul nekik reszeltek, oda lesz a hires bakrendszer, nem lesz mire tamaszkdni,

(szerk: pesze ne legyen igazam, nem kivanok nekik llyet, en birom oket)

#420979 kelvin Előzmény: #420977

Intervencióval sztem sikerülhet máshogy kétséges, de nem tudom mit terveznek, mert nem tudom a részleteket.

#420977 blackmarket Előzmény: #420419

"szerintetek képesek lesznek a svájciak megtartani a CHF-et 1,2 EUR-nál?"

-> szvsz nem! es en azt valoszinusitem, hogy vhogy. megprobalnak vele egyuttelni, allami tamogatasok kulker egysuly atrendezese vagy nem tudom, valamilyen mas eszkozokkel. az mindenesetre egyertelmu csak sajat maguk miatt, megy az arfolyam cirkusz, eu-t lesz@rj@k magasrol.

most mindenesetre lassan keszithetik a kasza kulcsot....:-)

#420419 matgab Előzmény: #420118

szerintetek képesek lesznek a svájciak megtartani a CHF-et 1,2 EUR-nál?

Az EUR egyszerűen gyengül, mert szarban van az egész EU és erre kezd már mindenki rájönni.

Válság van és a CHF eddig a történelemben mindig menekülő deviza volt.

Tehát a piac elvileg folyamatosan EUR gyengülés és CHF erősödés irányába hat.

Szerintem a svájci jegybank a spekulációt hűtheti, de ha sokáig széllel szemben pisil, akkor a svájci frankot szét fogják inflálni...És tele lesznek virtuális pénzekkel -mint az EUR- és ezáltal a CHF is csak egy virtuális pénzzé válik.

Vesztesége lesz ugyan egy csomó a svájci jegybanknak, de mivel igazából az adott valutákért csak a semmiből előnyomtatott svájci frankkal fizetnek, ezért a vesztesége virtuális marad.

Viszont nem ismerem a svájci pénzteremtés módját, de gondolom hasonló, mint az USA vagy a magyar, mármint végeredményben a svájci jegybank akkor bocsáthat ki pénzt, ha azt államadósságként lejegyzi (szintén a semmiből teremtett pénzekből) a pénzügyi rendszer.

Ez végső soron azt fogja jelenteni, hogy svájc államadóssága óriásira duzzad és a kamatfizetési kötelezettsége is meg fog nőni (eleinte nem, mert alacsony a kamat, de az adósság megnövekedése után mindjárt át lehet értékelni, főleg mivel a "tartalékként" megjelenő devizák, mint pl. az EUR már lehet, hogy nem is fog semmit érni, vagy megszűnik).

Lehet, hogy ez az egésznek a lényege, hogy a mérhetetlen gazdag Svájcból kiszipolyozzák a vagyont a pénzügyi háttérhatalom részére?