Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#420756 BudFox Előzmény: #420754

Csányi bá azt is elintézné biztosan...mint a mai zárva tartást :D

USA igen optimista..majd zárás után esnek megint ?

Egy élő példa akit ismer…

#420753 Rozsdáskilincs

Egy élő példa akit ismertek is. Leirom biztos nem haragszik meg érte, hisz akkor is leirta a poziját. Lupin Úr! volt aki shortolta az OTP ha jól emlékszem 3500 körülről mert minden ép ész ellenére emelkedett a papir. azt hiszem 10 000 fölött állt meg az emelkedés. Megroggyantotta rendesen ez az emelkedés és a logika kifordulása. Legyen ez intő példa minden trédernek. Az ár hol áll meg azt csak a tömeghiszti döntiel az meg nem jósolható előre. Ekkor szokták a szakemberek mindentől elszakadtnak nyilvánitani a piacot. Ergó senkinek lövése sincs semmiről. Kár azért a sok bizonyitványért koptatni az iskolapadot:-) Ezt a játékot nem észre játszák!

#420744 Ricsi Előzmény: #420728

Senki nem garantálja, én mondtam neki 2 hete, adja el a harmadát. A kérdés mindig az, meddig bírja finanszírozni. Ha 0-ig, akkor kérjen kölcsön. Ha nem, akkor meg csökkentse le annyira, hogy bírja 0-ig, és kérjen kölcsön.

Te, én, és itt sokan máshogy gondolkoznak, mert üzletelnek folyamatosan. De ha valakinek ehhez nincs ingerenciája, akkor ülje ki, és majd söpörje be a nyerőt. Én így látom.

#420720 Ricsi Előzmény: #420700

Most nincs igazatok, mert ha nem csinál semmit, és a kölcsönpénz arra kell, hogy tartani tudja a poziját, akkor az jó döntés. Amire ti gondoltok az az, hogy likvidálják, és újra nekiáll kötni.

Olyan pozi nemigen van vételben, ami nem lesz újra nyereséges.

#420700 holnor Előzmény: #420689

egyetértek. nagy bukó után benne van az emberben, h vissza kell hozni, így nm tud tiszta fejjel dönteni: újra köt és megint veszít.

ismerek olyat, aki felesben baráti kölcsönből nyomta. 2008 őszén sikerült lenulláznia magát. 3 év után is törleszti még az adósságát...

#420697 BudFox Előzmény: #420686

holnap helyreáll a KT, amikor kinyit az OTP 10 % -al lejjebb.... most ezt árazzák...

1 számu szakállas ősszab…

#420689 Rozsdáskilincs

1 számu szakállas ősszabály: köcsön pénzből nem tőzsdézünk!

Ha ekkora bajba keveredik valaki akkor miből gondolja hogy majd most jólfog dönteni!?

A piac kegyetlen és még attól is kegyetlenebb! A spekik vére tartja életben.

#420686 gerzion Előzmény: #420672

igen, számszakilag 16540-560 közt van rés hatiban naposon és hetesen.

Ebbe azért belevehetjük h. pénteken vkit csúnyán kivágtak a pozijából, az okozhatta azt a nagy beesést a hatiban. Szal 16,9k alatt tátong gyakorlatilag egy nagy rés hatiban.

Kezd vicces lenni ez az otépé nélküli - kt

#420680 gerzion Előzmény: #420669

Tehát a jelenleginél magasabb árfolyamokat, emelkedést vársz közép-hosszabb távon.

Nem rossz az elgondolás, akár így is lehet :) Lehet ezek a szintek vip beszállók már hosszútávra, ezt csak az idő fogja igazolni.

#420672 Hibaz Előzmény: #420599

Jól látom,hogy hatiban van résünk 16540-16560 között ???? ez egyenlőre heti rés is....

#420669 Bluebalu Előzmény: #420647

ricsi...ez azért extra helyzet...itt most a hati bukó a legkevesebb az idei nyerő simán betakarta sőt maradt is...nem ez a gond...persze lehetett volna ezt is bőven kisebb bukóval megtenni...itt az a gond h nem sávosan vettem mert az ami adósságplafonnál pattra számítottam...ott mindent dobni akartam és egy időre abbahagyni a tőzsdét...hajszál híjja h sikerült...ez bosszant h éreztem h mit kéne lépni...a nagy gond h nincs kézpénzem...

#420659 Hathor Előzmény: #420656

Kb én is ezt írtam össze most neki, de már kétszer nem küldtem el.

Mindegy most visszahelyezem.

Én a saját menedzseri gondolataim szerint:

Ha hiszem hogy lejjebb lesz az árfolyam, akkor eladom az egészet, és piaci fordulónál visszaveszem. A piaci fordulóban szarvasvadász tud segíteni neked, mert azt felismeri, akár két nappal később is.

Amennyiben pénteken azt is eladtad volna, ma már ezek is 5%nyerőben lennének, az olcsóbb beszállónak köszönhetően.

Hab a tortán, ha hatival adod lefele eközben, vagy menőbbek certi shortokat indíthatnak.

Ez csak akkor működik, ha esünk tovább. Ezt mindenkinek magának kell felmérnie.

Pénteken úgy vélted még esünk, eladtad, jó volt.

Amennyiben mégis elindul fel? Akkor visszaveszed.. és adtál esélyt egy további esésnek előtte, de picivel magasabban visszaveszed, mert nem esett.

Ez jó technika, én gondolataim, csak fordulni nehéz. Én is még kínlódok a szabályaimmal.

#420656 gerzion Előzmény: #420643

Bukóban ugyan, de megfelelő árfolyamnál eladod, és alacsonyabbnál visszaveszed.

Semmi extrára nem gondoltam, gondolom a tőzsde "működésével" tisztában vagy.

A bukód még csak virtuális, de attól bukó. A ki-beszállási pontok eltalálásában meg segíthetnek akár itt is.

A francia bankok amúgy i…

#420650 sztiv1

A francia bankok amúgy is kilógtak egy kicsit, a nagyobb görög kitettségük és a fenyegető Moody's leminősítésük miatt. Ezt tetézi az a délutáni hír, hogy egy francia atomerőműben robbanás történt (illetve reggel történt, csak most került be a hírekbe). Az első hírek szerint szivárgás nincs, csak árfolyam zuhanás, az erőmű üzemeltetője az EDF volt, de az RWE és az E.On is kap a szolidaritás jegyében.