Átkötések.
1300 db az utóbbi 5 percben. Csak nem 7k-nál pakk átadások lesznek?
Ha lenne OTP azért lehet, hogy nem itt lennénk. Pénteken alig estünk, kézenfekvő volt ezt (is) shortolni.
Meglátjuk. Ezt se hittem volna, hogy ma 7000 körül lesz.
7003
Igen,én is ettől tartok.Nem a pénzhatalom kivánságai szerint cselekednek.Viszont az államadósságot fizetik mint a katonatiszt
Ha pánik van vagy meginog az országgal szembeni bizalom, lehet akármilyen fundamentuma egy cégnek, adni fogják. Jól látszott ez 2008/2009-ben és most is sajna.
Remélem, nem lesz leminősítés bóvliba, mert akkor lesz csak igazán öntöde.ű
7020
Aránylag nagy forgalommal esik.Röpködnek a nagyobb pakkok megint
7100-on már öntögetik. Hajrá Magyarország !
2350-2500 között van rés, majd 2980 és 3010 között kb.
Lehet 5 Ft eltérés, a charton nézem, nem néztem meg hajszál pontosan.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy ugyanígy megy-e majd felfelé az árfolyam, ahogy most szakad..
Felfelé általában nyögvenyelősebb szokott lenni sajna.
Én azt mondanám, hogy ahol pánik van, ott semmi sem számít, csak a csordaszellem. A 3000-es (vagy akörüli, nemtom hol van) rés betöltése igen durva szcenárió volna.
Hathor szerint medve piacon pánikban nem számít a funda. TA vajon számít? Kötelező betölteni a rést?
7300 alatt hol van rés Esztárban? valami 3000-res résről olvastam még a msik fórumban. és ha odáig akarják lenyomni???? én már mindent el tudok képzelni!
Persze h örüljél..lehet lesz kevesebb is, de sokkal több is.
Hitellel tőzsdézni csak bennfentesnek szabad.
Amúgy látszik, h felszívják ezen a szinten is a mennyiségeket. Lehet esik még, azt is felporszívózzák majd.
Ezért kértem a grafikont Haligtól.Kezd nagyon a következő alj felé menni 7k környékére.Kiváncsi vagyok mit mond Zorbán meg kezd a nemzetközi helyzet is élesedni megint.Az ránt magával mindent
kíváncsi vagyok, a bef.hitelesek meddig bírják... Én is szívtam pár milliót,de a hitellel nem kell szenvednem (volt már lombard longom bukóban) azt nem kívánom senkinek,havi x%bukó+ x% hitel kamat... Qrva szar,én tudom,na közben buborék,hogy kaptam 7251-en,most örüljek ? :)))