hát a meglévő poziaim otp 5280, mol 19550 átlagár, brokidíjjak beleszámolva:) + TBSZ számlán ricsi 38130...mit tudnék ezeken menedzselni? (úgy h nincs befektethető pénzem)
hát a meglévő poziaim otp 5280, mol 19550 átlagár, brokidíjjak beleszámolva:) + TBSZ számlán ricsi 38130...mit tudnék ezeken menedzselni? (úgy h nincs befektethető pénzem)
Én a meglévő pozijaid, rv.-eid menedzselésére gondoltam.
A bux hati, mint számodra is kiderült, gyorsan szivatós ügy.
hát agyalok, köszi, de nincs ötletem...mert lehet h keresnék pár százezret hatival, de ha ellenem megy csak részvényeladásból tudnám kifizeetni az ugye dupla bukó, napinál ugyanez, ilyen vola mellett kézpénz nélkül kereskedni öngyilkosság...most az van h bármi lehet...bármi...még 2009-es aljak is és akkor egy rossz iránnyal mindent buknék...próbálok majd családon belül kölcsönkérni esetleg az megoldás lehet...
Ha jól látom dax-ban 3 rés alakult ki az utóbbi pár napban, szeptember eleje óta.
Ez a mai kimerülési is lehet akár...
Ha jól látom dax-ban 3 rés alakult ki az utóbbi pár napban, szeptember eleje óta.
Ez a mai kimerülési is lehet akár...
http://www.mfor.hu/cikkek/Nuklearis_robbanas_del_Franciaorszagban.html
közben ilyen híreket is bedobnak, érdekes hét lesz ez!
OFF
nem tudom ám itt lenni folyamatosan futkozok ma össze vissza...
a ház amit örököltem ott rendezkedünk - fát vágnak az emberek - közbe cukrászüzemben szervízelik a kemencét - meg idehaza között futkozok egész nap..
majd jövök :-))
A lesz már van :DD
tudjuk az értékét. Akkor lenne durva, ha +3%on zárna ,-)
Szintén ezt tudom mondani!
Felszabadult hatis pénzed, már kerestél egy százast, hogy zártad!
Amennyiben nem adod fel, visszajöhet minden, csak kitartás!
Én dupláját buktam a Tiednek egy napos pozival, aznapi zárással pénteken, és baromira nem érdekel.
Ma fogtam egy milkát, mert zártam (képletesen)
gyerünk Blue ne add fe!!!! kicsit nyugodj meg gondold át, pár nap/hét pihi... csak figyelj! nehogy kapkodjál... Most ezt tudom neked tanácsolni...
Igen, 200havi futiban 4992
ja és 4975ön a futi értéke
Nem a 200 havi átlag van 5k környékén daxban?
Ez a szint inkább jó vételi lehetőséget jelentett korábban.
Majd ha az otit visszaeresztik a táncparkettre, akkor pár lábujjra rátaposnak majd...
dax ha töri az 5ezret akkor az nagyon sötét képet fest. Itt a törés azért nem 20 pontokban mérhető, de most hetes charton a 200as mozgó kerek 5ezren áll.
Ne add fel ilyen könnyen, okosan lehet kereskedni a meglévő rv-eiddel is, csökkentve a bekerárat, és/vagy növelve a dbszámot.
278 iszonyat csapkodás van, stoppot se tudom hova tegyek..