Természetesen!!! Bízom benne, h össze jön neked is!
Természetesen!!! Bízom benne, h össze jön neked is!
Ha ilyen olcsó, ott vmi fennforgás van. :-) A 2000-es Mazdámat 1.4M-ért hirdetem, s csak 2 üléses.. bár igazából nem akarom tavaszig eladni. :-)
:)
Most nézegetek egy 2005-ös, 6 személyes (szgk) Peugeot Expert HDI-t :
700 -ért ajándéknak tűnik, az állapotát tekintve ...
Beszéltem vele múlt héten,képlékeny még a dolog mert teli van a naptára...4 hétvégére 8 esemény jut és van ami ebből kötelesség is,nem csak szórakozás :D Amúgy ha meg tudja oldani akkor jön Ő is!
Mi van Sumér kollégával? Nem jelzett részvételi szándékot?
Tavalyi képet kinyomtatom,oszt majd kérdezősködünk :D Amúgy elég jellegzetes fizimiskája van :D
Úristen, mire felérünk meg sem ismerjük Csokibát:-))
szerk: én is csomagolok mindent:))
Soltvadkertről én is foglalnék helyet...útiköltségbe beszállnék és vmi helyi pálinkát is csomagolnék az útra és a célállomásra :D
Amúgy Te hogy akarsz piózni ha vezetsz? Nem mintha nem láttam vollna még ilyet :D
Most veszem észre, h a 397-es hsz-t nem Matgab-nak, hanem neked szántam.. :-)
Hú ez jól hangzik, Szekszárdtól elvitetném magam anyakával újvárosig, ott átszállnék és onnan mehetünk együtt, természetesen utiköltségbe beszállok.
Ha összejön, de ezt én is csak október elején tudom meg.
Így mehet?:-)
Rendben! Akit érdekel írjon! 2-3 jó képességű fórum társ elfér a fostalicskámban!
Budapestről mennék én is. Október elején térjünk vissza a kérdésre, ha már biztosan menni tudok. Remélem :)
Mennék én is! Dújv-ból Pesten keresztül, ha kell pár embert szívesen felvennék!!! Együtt csak jobb piázni útközben :))
der Mitfahrer = útitárs, kocsikísérő
a ralli versenyzők mellett szokott lenni egy mitfahrer, aki a kanyarokat, burkolat minőségét kommentálja a sofőrnek. :)
na és ilyen a midfahrer! Hát csodálkozik , ha eltéved az ember? :-))
Khm ... Khm ...
A 37-es km kőre gondoltam ...
Persze, az sem rossz!
:)
ok. persze, csak ha nem leszek a terhetekre és semmi nem jön közbe.