Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#420528 Hathor Előzmény: #420526

info rádión is beszél. Főleg az adósságproblémáról, és hogy mi kilépünk belőle, jók vagyunk, mert visszafizetjük az államadóságot, már fizettünk vissza, így csökken az államadóságunk.

Azt mondja fel kell készülnünk a forint elleni támadással

Hít TV -infó rádió beszé…

#420526 sztiv1

Hít TV -infó rádió beszél Orbán

#420521 Csilla76 Előzmény: #420456

akkor is akartam írni, hogy nem vígasztaltad meg szegényt. de azért kapott itt pár tippet, hogy mit csináljon.

de már így is nagyon necces a dolog neki.

#420508 BudFox Előzmény: #420500

adtam rá keveset....most figyelem hogy mi lesz..

a reggeli long meg bennt van még eladáson feljebb..

Görögöktől félnek most a németek...már bankokat mentenek odahaza..vagy fognak

#420506 Hathor Előzmény: #420503

Ez a nézegetés abból áll, hogy megvárom, hogy onnan jön-e pattincs..

EUR/HUF 283

#420503 Hathor Előzmény: #420487

Szólok előre, hogy 15.500as hatinál Longot nézegetek majd! :D

Amúgy haláli ez a Matolcsy meg a pereputtya:

Matolcsy: A korábbi kormányok és a jegybank is hibázott

Hétfő délelőtt 10 órakor kezdődött el a gazdasági és informatikai bizottság ülése a parlamentben. A parlament oldalán elérhető napirend szerint fél 11-kor Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert hallgatja meg a bizottság. Közben a költségvetési bizottság is ülésezik. A nemzetgazdasági miniszter az MTI tudósítása szerint az ülésen arról beszélt, hogy Magyarország újból a térség egyik legkockázatosabb helyzetébe került, és az elmúlt 6 hétben kiderült: itt van az eurózóna új pénzügyi válsága.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_a_korabbi_kormanyok_es_a_jegybank_is_hibazott.155188.html

#420502 Atesz11 Előzmény: #420495

Ha lesz is emelkedés,az elkövetkező napokban szerintem érdemes lesz beleadni.Csehül áll minden.

#420500 Forcag Előzmény: #420495

dax sem úgy néz ki, mint aki fordulni szeretne.. gondolom ott nem Viktort várják..

#420495 BudFox Előzmény: #420488

az ország CDS is csúcson van...

szerintem ha most valami balul sül el költségvetési szempontból, vagy rossz benyomást kelt leminősítés lesz...

és akkor aztán 9000 pont alatt meg sem állunk

#420488 Atesz11 Előzmény: #420481

Nem volt netem péntek délelőtt,délután meg meló volt,nem tudtam bővíteni a shortot.De legalább jó felé álltam.:)Zártam ma 16400on,csak próbapakk volt,de azért így is szép.

Ilyen nagy mozgás után én is nyugodtabb vagyok,hogy már zsebben van,dee azért figyelek mi lesz.

#420487 Forcag Előzmény: #420481

gratulálok!!

Igazad van teljesen, csak kicsit bosszant, hogy a második nagy esést is elhalasztottam, pedig ezekre vártam régóta... Most várom a harmadikat:)

Remélem fityiszék nem mo…

#420484 Longshort Voilattila

Remélem fityiszék nem most akarják ellenkező előjelű dumával korigálni az előzőt, bár szerintem nem csak arra estünk.

#420481 BudFox Előzmény: #420462

én a pénteki napot megfogtam teljesen...viszont hétvégére nem mertem semmiben sem lenni...

ha marad a short most 900 pont megint meglett volna....de lehetett volna 900 pont veszteség is..

az a biztos ami a zsebben van..csak ezt kell nézni

Na én ráadtam, lesz ami …

#420480 Longshort Voilattila

Na én ráadtam, lesz ami lesz... :)

Szerk: áthoztam a péntekit is, remélem ezzel is szerencsém lesz :)

#420462 Forcag Előzmény: #420459

Szép Napot!

Nos sikerült megint jót lépnem... Csütörtökön sikeresen lezártam a shortomat, gondoltam péntek lesz gyenge kereskedéssel, meg közeledik a hétvége, jobb nem poziban lenni ill. tartani azt ami erőtlennek tűnt... Erre pénteken mivel kereskedni nem tudtam csak követni az eseményeket nagyokat pislogtam.... HA nem zárom a shortomat most meglenne majd 2000 pont...

Ilyen az én formám...

Remélem nektek sikerült lekövetni busás anyagi haszonnal...

Ma tettre kész vagyok....

ahogy elnézem a fideszes javaslat csak olaj volt a tűzre itthon. Dax új mélyponton, már csak USA-n van a sor, hogy eldöntse menni akar -e lefelé...

azt azért ne feledjük, hogy akármennyire is beszakadt a 0 csak a vége lefelé....:)

#420459 gerzion Előzmény: #420457

a prompt bux mást mutat, de hát otépé nélkül az eddigi mai napot nehéz értelmezni.

#420457 gerzion Előzmény: #420451

szűkülő 3szög épült ki ma eddig?

Persze 13h-hoz közeledve, nincs már nagy jelentősége.