otp már jóval nagyobb, de azon van elég nyerő, azért mertem áthozni.
otp már jóval nagyobb, de azon van elég nyerő, azért mertem áthozni.
Akkor ismét nincs kiért izgulnunk, mindenki jól jár. Vagy egy konti long miatt, vagy hatalmas shortja van 20K felettről, vagy csak szimplán múlt hétről.
Megy ez nekünk ,-)
Én mondjuk buktam pénteken nagyobbat, de felvállalom. MA 900ponttal lejjebb visszavehető, teljesen jó.
Aki ma meg szakított volna egy kontival 500pontntos emelkedést nyitóban, az menő lenne most, ha bukik, akkor is király, mert csak egy kontija van.
feelingnek jó.
péntekről hoztál át pozikat..otp-t is tán..ezért kérdeztem..
poénból nyitottam, nem vagyok hülye, hogy ilyen politikai baromságok mellett hétvégére normális pozit vigyek...
ezek olyan zárok és elbaszom a darabszámot kontik általában :D
Leglábbis nekem.
hehe nekem duplája van, de kb 5000-ig bírom tartani. :D addig nem eshet 11k pontot
Durván nyomjátok ezekkel az egy két kontikkal.
Soxor megleptek.
számomra értékelhetetlenek, ezek a poziciók.
Mi van ha egy konti esik 1000pontot? semmi. Ha emelkedik ezret? akkor is semmi. akkor egy két száz pontra minek játszani vele.
nekem közel 50-100konti éri meg, hogy itt üljek mellette, ha még bukok is vele egy ilyen napon 500.000et, de máskor ugyanennyit hozhat, egyébként nincs tétje.
PErsze 1k long :)) Shortot akartam nyitni, de nem volt meghúzás...
KT megint szépen alakul
-200 :D
Megnyitják OTP aztán kiegyenlítődik
pozidat tudod tartani? már csak ki kellene találni merre indul 1 után a piac.. mindenki lefelét vár én nem vagyok biztos..
Szerintem még nem fosta össze magát. Itt jártunk pár hete is.
durván szétadják a piacot, sikerült összefosatni a bétet...
mindenki esésre rendezkedik be....
most hívott bróker...neki sincs fogalma hogy merre fog innen elindulni...ha felfele is megy utána megint lesz egy hatalmas zuhanás..szerinte,
megfogadom..lentebbről már kiálltam... ezt meg eladom 430 on..ha tudom..
Szerintem most éppen nincs mire longolni.
Aki venni akar az inkább várja meg amíg felfele megy.
A likvidalas miatt nem lehetett masra szamitani, foleg, h. a tobbit meg a nemzetkozi helyzet miatt pofozzak. Ha a MOL nem maszik vissza 15k fole orakon belul, akkor celar 12k es a 2 gyogyoban is vannak szep celarak lefele, ha nem lesz fordulat, marpedig...
A "moka" az egeszben csak annyi, h. egy megrendezett zuhebol sikerult osszekovacsolni a buktat.
Ha otp nem lenne felfüggesztve a promton is meg lehetett volna a rés.
macd naposon eladási jelet adott
Hatiban van rés, prompton nincs, ez alapján merészebbek próbalonggal próbálkozhatnak :),
pár órára tartva,
11-ig?
Őket is érinti, biztos, a 180ft-on rögzitett svejci fraan...:))