Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#420233 Hathor Előzmény: #420232

Longban főnök?

Lassan hozok be több ezer kontira pénzt. Tök mindegy miben bukom el.

Devizában, ingatlanban, államcsődben, HUF elszállásban, vagy kötvény szopiban, vagy akár pangó vállalkozásokkal. Mindegyikben szívok. Hátha Bux meghozza egyszer a szerencsémet. Aljból való fordulás esetén mindenképpen megteszem.Gondolom ezt 10K bux alatt. De szerintem ha lefele is plusszolok shorttal, akkor is hozom mögé.

#420226 Hathor Előzmény: #420224

Szépen elszállt az írásom, de látom te eltudtad olvasni

Már régen csökkenteniük kellene a fedezetet, ez így nem korrekt, index szinten 20%kal lejjebb vagyunk lassan.

Nem hívtam még fel a megbízómat, hogy nem fogok menni, tegnap kellett volna egyeztetni. Gáz, hogy hanyagolom a melómat teljesen.

#420224 BudFox Előzmény: #420219

nálam 35000 a fedezet..majd 10.000 nél csökkentik :D

nagy mozgások lesznek ma az tuti... nem tudok egész nap itt lenni ez a baj...

#420219 Hathor Előzmény: #420208

Szia,

én mondtam pénteken, hogy veszem lefele, ha letöri a sávot fordítok.

A long zárást megtettem, fordítani ma lehetne.

Medve piaci mozgások vannak, eljöttek kint is a 2

#420212 kelvin Előzmény: #420208

Szerintem kivárás lesz 1 óráig. Akkor kezdődik majd az ereszd el a hajam. Nem tudom mi lenne az a megoldás ami nem lefelé tolná a piacokat, szóval esélyes egy 16500-as hati mára.

#420208 BudFox Előzmény: #420174

SP futures -1.6 % on áll... meg ugye pénteken is estek még 18 pontot zárásunk után...ami 36 pontos esés mostanra...

ha nem lesz nagy zuhanás nyitóban...shortolni kéne..

de ti mit szóltok hozzá ?

vagy lent nyitunk és egész nap emelkedünk ?

#420174 BudFox Előzmény: #420019

Hát hozzám azért igazán beugorhattál volna..a multik várhatnak !! .-)))

na jólvan..csak vicc vóót...majd ha erre jársz és lesz időd egyszer talákozunk .-))

#420019 Zabás Előzmény: #419991

Iszonyat sok a meló!

Havi 350 órákat dolgozok!

persze a fizetés sem rossz :)

BudFox-hoz is beakartam ugrani, mikor Zalaszentgróton üzemeltem be a Pennyt, de kicsit elhúzódott, így örültem, hogy éjfélre hazaértem> Persze hozzá kell tennem, hogy hajnal 5-kor indultam.

Volt olyan hét, hogy Mosonmagyaróváron kezdtem, Kazincbarcikán folytattam, kicsit arrébb mentem, Komlóra másnap meg Pécsre aztán át Sátoraljaújhelyen zártam a hetet.

Nem unatkoztam, Mosonmagyaróvárra - Pécsre - Sátoraljaújhelyre az alvállalkozók lustasága és hozzá nemértése miatt kellet csak lemennem.

Sok Penny-Aldi-Lidl van az országban CBA-ról ne is beszéljünk +G-roby, Roni, Reál közérteket is mi csináljuk legnagyobb örömömre :(

Tőzsdére semmi időm nincs, csak most, néztem körbe, hogy 1 hetet itthon vagyok. Volt is mit átolvasnom, De nagy változás nem történ, személyiségek azok egyaránt nem változtak :)))

Néha forexezek, azt meg szigorúan Balacy stratégiájával, nagyon nyerő a cucc!

BUX továbbra is főmutyi kategóriába sorolható!!!

#420012 BigRabbit Előzmény: #419890

Nagyon tetszett a hozzaszolas, ugyanezt mondom mindenkinek pentek ota. En sem tudom kirakni a dominot. Szep osszefoglalas volt.

#419993 BudFox Előzmény: #419987

tiszta lutri lesz megtalálni az alját hogy onnan longoljuk...életveszély lesz az év következő fele...

mert nem lehet majd biztosan beleülni egyetlen bizniszbe sem...

ki kell csipegetni a hasznot belőle bármerre is megy...apránként !!