látom egyre jobban kezd személyeskedésbe fordulni a társalgás
persze elismerem -
lehet tovább csavarni a szavakat
látom egyre jobban kezd személyeskedésbe fordulni a társalgás
persze elismerem -
lehet tovább csavarni a szavakat
utálom a rákot (smile sztrájk)
meg egyébként is armageddon lesz - állítólag ezt mondtam ma
ennek a hsz-nek pl. mi értelme volt? Elismételted u.azt, amit én írtam :O
Ez csak egy vacsorameghívás, nem egy hétvége.Eszünk egy ráktálat és már mehetsz is:D
Látom Te is észrevetted amit már mondogatok, itt megéri csipegetni és nem az emelkedésben kapkodni:D
csakhogy én általában mindig odateszem a végére
haha
nem drámát kell csinálni, csak normálisnak lenni. Re tyúkfarm meg a baromságok maradjanak pfnek, itt lehetne jobb a virtuális tér színvonala. Nem Te vársz egyedül armagedont, csak stílussal kellene, nem ilyen gyermetegen. Re200 meg stb...
csak éppen az 1000 pontos előrejelzése mellé nem vihog, és nem tol ":DDDD" hasonló jeleket...
lusta disznó vagy mostanában állandóan csak a pihenés volt egész nyáron
látom az elemzéseknél is
csaba is elkutyult
No, akkor nézzél be este 9 után!
Persze, készíts magad mellé a kedvenc italodból jócskán ....
Ha erre járok, akkor valszeg jókat beszélgetünk - akárcsak annak idején Koival tettük/tettem ...
;)
Igyekszem addig a fonalat felvenni, mivel az utóbbi bő fél évben kerültem a tőzsdét ...
jaj pépé miért nevetsz a dé betűiddel, te ki efhábés. (smile letiltva)
voltam én pár ilyen tőzsdei hétvégén a balcsin nyáron, de rég is volt, jó is volt, mert ott lehetett normálisan beszélgetni
utoljára 2007 nyarán sokat mondtam mekkora gáz lehet, pedig akkor még a humet is száguldott ezerrel bele a 10e forintos lufiba (GS vásárolta, baráti kezek meg adták)
egy kis daxló viselkedésminták hetesen nézve http://www.friweb.hu/angler/daxs.gif
ehhez nem kell TA, csak szem
ja és az az elliottos muki már 1000 DOW-nal riogatt 2016-ra, biztos az is kárörvend másik veszteségein. de mondjuk azért azt megkérdezném, hogy számolta ki (smile továbbra sincs)
ennyi
hát nagyon lekezeltem, meg lediletánsozok mindenkit
sőt mások veszteségén is kárörvendek, meg utólag beírom mit csináltam
kár hogy ilyet soha nem írtam és nem is fogok
nem kell zokogós jel, csak ne viselkedj úgy, mint egy dilettáns. Bazzz még koi is értelmesebbeket írt, mint amiket itt oltogatsz mindenkinek.
Nem tudom minek kell annyira lekezelőnek lenni a néppel, mert virtuális térben semmi értelme....
a fidesz az összes részvény névértékét ötödölni fogja, törvényileg
és ehhez volt kisérlet a tyúkos, essmédia, nyútex trió
nincs débetű, nem lehet
na szép már a Đ betűbe kötnek belém
persze a mondat már senkit se érdekel ((
majd keresek valami speckós zokogós jelet
tényleg fárasztóak a Đ betűid, olyan, mintha infantilis lennél...
na azért a mostani válság 2 "kicsit" mélyebb mint volt anno 2008-ban és a gyógyulás is hosszabb ideig fog tartani Đ
olvasd már el még egyszer.... "kárörvendő" ĐĐĐ
lehet a gyógyulás szót magadra értette a pirulás képeddel? szép
"Majd rájön a fidesz, hogy mennyire fontos a bankrendszer."
hacsak, nem mi vagyunk a kísérleti nyulak, egy világméretű rendszerváltáshoz....
1. Nézd meg, hogy mennyit buktak máris saját részvényeken.
2. Honnan vesznek elő hirtelen ilyen mennyiségű eur-t chf-et?
3. A külföldi tőke bizalma teljesen megrendülhet, ha utólag 5-10-20 évekre visszamenőleg érvényes szerződéseket, jogilag megtámadhatatlannak vélt egyezményeket fel lehet rúgni.
A chf hiteleken elért nyereség nagy részét már kifizették bónuszként, osztalékként, stb... most meg nyelje le a bank. Majd rájön a fidesz, hogy mennyire fontos a bankrendszer.