Én is úgy gondoltam, az M30 Miskolc dél kihajtójánál, a Cora környékére könnyen kijutok az Avasról ingyen busszal.
Én is úgy gondoltam, az M30 Miskolc dél kihajtójánál, a Cora környékére könnyen kijutok az Avasról ingyen busszal.
a 37-ig kimegyek érted... :)
ha tudok menni és elsétálsz a város széléig, akkor felveszlek...
Majd még kiderül...
Itt a topic, lassan kialakulnak a részvételi szándékok, oszt a végén lehet tele autókat szervezni. Megoldjuk sztem.
én szívesen elmennék, de mivel Sopronból megyek, kéne útitárs, mert egyedül nem rentábilis :)) Vagy én is beülnék szívesen más mellé.
Hehe :-) Almomban is odatalalok, kinek kell mitfahrer? :-P
Ja, s nem te szóltál ám, h le kéne menni, hanem nekem lett gyanús, amikor egyre közelebb értünk Debrecenhez.. ha rajtad múlt volna, csak a Fekete tenger állít meg. :-)
Mazdát megveheted ha kell, a Hondát nem akarom eladni, de tkp van az a pénz.. :-)
Nincs egy jó állapotú, eladó Barkas sem a környékeden? :-)
Húú, de megszépíti az emlékeket az idő. :-) De Herceg is ott volt, tehát ő is emlékszik..
Én kérdeztem tőled, h Te tudod e az utat. Azt mondtad, h körülbelül tudod. Én ezt úgy értelmeztem, h legalább azt tudod, melyik autópálya lehajtón kell kimenni. Még jó, h nálam volt navi.. :-)
Ja, nekem foglamam sem volt mert van ez az Erdőbénye...Kérdeztem Bazsyékat, hogy ők tudják-e?
Asszongya, persze, menj az M3-ason...
Mentem , mentem , mentem de nem szól, hogy menjek le róla, még jó hogy megkérdeztem mikor már csak Záhony volt előttünk, hogy "Te nem kéne erről lemenni lassan?" különben már San Francisco környékén járnánk...
Jelenleg üzemképes autó és motor-nélküli vagyok és úgy néz ki, hogy csak stoppal tudnék menni ...
De majd összekapom magam addig.
;)
Értettem!
Pestről elméletileg útba esel, ha nem Matgab vezet. :-) Transzport addig még kialakul, ha nem társulok be vhova, akkor motorral megyek.. :-D
mondom: a tavalyiaknak kötelező!!!!!
Engem meg, elhelyeztetek a hortyogóba, hogy csak a reggeli végére tudtam előtolni az arcom, (de azé', Bakibá előtt magamhoz tértem ...)!
:)))
Tavaly nem működött a szauna...asszem :D Meg különben is léggitár fellépésem volt a házigizdával,most is röhögök ha meg merem nézni a képfelvételeket :D
Kikérem magam és Bakibá nevében is a "horkolászós" megkülönböztető jelzőt! Az alföldi kompokat meg, senki ki ne hagyja aki a Dunán-túlról érkezik!
:)
Nem is horkoltunk (olyan elviselhetetlen módon: mi tudtunk aludni)!
A bukósisakot meg mindenki vegye idejében föl! A pincék mélysége az idén még megtévesztőbbé váltak!
A fentebb említett kilengések, úgy mint, szauna és kemence látogatását tavaly sokan (mindenki) kihagyták, mivel a bor-túra alapozása túl jól sikerült. (Soha többé nem leszek első az érkezők közt!) A sisak viselése pedig, mindenkinek kötelező!
Részemről, ha kellek még valakinek mint társaság, és a személyes ruházatát sem félti, akkor elvihettek - ha itthon, a végén, ki is raktok legalább a házam elé ...
;)
De hát nincs is cégautód, vazze! Az enyém meg 2 üléses.. ha addig nem tolnak alánk autót vmi munkakör által, akkor szerezni kell.. :-)