Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#419984 BudFox Előzmény: #419918

Kár hogy nem tudsz itt lenni hétfő reggel...lehet én se tudok egész nap itt lenni..

azért megpróbálok időt szakítani...azért te is próbálj csak meg itt lenni....hátha visszajön 1 nap alatt az összes bukód.

hétfőn is legalább 1000 pontos mozgásra lehet számítani...

ilyen extrém volatilitású nap után is meg szokott lenni az előtti mozgás 70 % -a..

tehát 1000 pont simán meglehet..de hogy melyik irányba, és milyen hullámokkal arról foggggalmam sincs....

félek is hogy csőbe akarják húzni a spekulánsokat majd a manipulátorok...úgyhogy csak nagyon óvatosan fogok pozícióba lépni..

full pakkal csak akkor ha tuti a helyzet. :-)))

#419976 rbbj11 Előzmény: #419972

én 14-15.000 közt számítok rövidebb pattanásra, és a hosszú távú vétel valóban kb. ott lehetne, ahol írod

Hosszú távra vétel a 200…

#419972 gerzion

Hosszú távra vétel a 200 havi átlagnál lesz,

12,7k buxnál

#419964 rbbj11 Előzmény: #419936

igen, emlékszem, te is szóltál neki, de annyira elképzelhetetlennek tartotta, hogy eshet még komolyat a piac :S

pedig fel-le jójó van évek óta, és semmi extra nem volt a pénteki napban sem. Igazán tök mindegy milyen okból, de csak behozta a német esést az index egy nap alatt, amiről már rég beszéltem, abszurd felülteljesített ok nélkül a bux az utóbbi 1-2 hétben

Én anno megírtam neki, h…

#419936 Ricsi

Én anno megírtam neki, hogy harmadolja a poziját, aztán dobja a másik harmadot is ha kell. Akkor másnap felfelé ment a piac, és mondta, én láttam rosszul, mert ugye, milyen jó, hogy nem dobta. Néha eszembe jut a srác, nagyon sajnálom, komolyan.

#419933 rbbj11 Előzmény: #419930

????

engem tényleg érdekel, mert még írta nekem, hogy nagyon pesszimista vagyok másokkal együtt, és nem hiszi, hogy jelentősen 18.000 alá eshetne a bux

#419928 rbbj11 Előzmény: #419918

mi lehet azzal a szegény kezdővel, aki szerint sose esik a bux 16.000-re, és hogy az már neki komoly gondot jelentene? :S

#419918 Hathor Előzmény: #419917

ja, es orom nekem az uromben, hogy jo arakat csinalnak, csak maradjon penzunk venni. ,-) otpt a buktammal egyutt is ugyanannyit tudok venni mint tegnap fentebb. Es hati is lentebb van. Nem banok semmit. Nem lehetett tudni, hogy buxban pont tegnap lesz ekkora zako. Normal napon jo lett volna a vetel. Egyebkent full long fele epult csak ki tegnap, de az is eleg volt ,-) sajnos hetfo delelottre be van irva 2ingatlan felvetel, de lehet atrakom, hatha visszahozok vmit. Üdv.

#419917 Hathor Előzmény: #419837

sziasztok, en lezartam tegnap bukoban a longokat, elveszett par heti nyero, na de leszurtunk a savbol is. Delelott 1.5% minusztol kezdtem venni, nem gondoltam, hogy pont aznap verik megint be, amikor feltankolok. Egyelore sav aljan vagyunk de a nagy forgalmu, nagy eso gyertya miatt zartam, meg a futi sem tetszett, hogy fordult le. Szept 11 elotti napon mar regen nem akartam poziba lenni, a heten irtam is szept 11-et, de elfeledkeztem tegnap, hogy mar ott vagyunk. Zaro elott 200-250kozott zartam a bukot. Sav letorest megvarom mar. Üdv

#419890 Waszeitung Előzmény: #419737

Amúgy tényleg el nem tudom képzelni hogy ezt elfogadják,és nem azért mondom ezt mert longban vagyok...2011-ben bankvilággal szemben menni egy kis országban ahol gdp 70% ában el vagyunk adósodva,egy olyan bankvezérrel szemben akivel Viki puszipajtás,hát megmondom nem nagyon tudom kirakni ezt a pár kockából álló dominót :D

Bedöntik a tőzsdét,megborítják a ft-ot,Molly ügyletből 1/3 rész veszteséget csinálnak/részvény?Aztán jönnek a csúnya spekulánsok akik tönkre akarják vágni az országot?Ejj,dehát azok ippen az országházban tartózkodnak...

kár h le kellett lépnem.…

#419837 szotyi

kár h le kellett lépnem.. pont a gyorsulós szakasz előtt, nem mertem hagyni a shortokat, de így is jó plusszos nap lett

rámfért már a sok elvesztegetett plussz után, qrva sáv...

esetleg egy duplaalj szerűség kialakulhat??

#419747 akpo7 Előzmény: #419744

Ebbol is latszik, h. ****ra forditva ulnek a lovon, amikor azt hiszik, h. a celkozonsegnek segit a javaslat... Amugy sok szerencset hozza, en is azt tennem a helyedben, ha mar van aki tamogat benne.

#419745 akpo7 Előzmény: #419719

Ma ram is lottek rendesen, pedig a het eddig jo volt...

Bud meg januar elsejen egy valag tragyaba lepett es nem bir rosszul belenyulni iden... :)

#419744 Pubertas Előzmény: #419737

Én kvára örülnék ha mégis elfogadnák, visszafizetném a hitelem egyösszegben 180-on számolva. Összes pízem kivenném innen, betolnám, kezdeném elölről a gyűjtögetést a tőzsdéhez.Ne utálj pls...

#419740 BudFox Előzmény: #419737

húha...te is nagy kockázatot vállalsz..de Hajrá...kívánom hogy 500 ponttal feljebb nyissunk hétfőn.