Én 205-ön zártam mindent, ami beragadt múlt hétről 800-ról.
Ezt álmomban sem gondoltam, hogy így zárom ma... vagy akár a közeljövőben.
Én 205-ön zártam mindent, ami beragadt múlt hétről 800-ról.
Ezt álmomban sem gondoltam, hogy így zárom ma... vagy akár a közeljövőben.
Én nem kapkodnék,2 hét alatt sem sikerül visszakapaszkodni a 18500-21500-as bux sávba !!!!
Ezer ponttal kevesebbet ér hati...köszönjük fügyesz!
Lassan meglesz zembereknek Mollyn is 10e/db bukó,ehhez kár politikusnak (?)lenni!
No minden blue új aljon...
Én nem kapkodnék,2 hét alatt sem sikerül visszakapaszkodni a 18500-21500-as bux sávba !!!!
igen...annyiszor fordultunk már innen hogy ihaj..
na OTP felfüggesztve..hát mégis..
ha még lejjebb meg zárok ott is pár darabot.
A sávból, eddig, nem estünk ki
talán helyes itt a sád alja környékén zárni a shortot, aztán ha tényleg kiesünk, akkor újra lehet nyitni.
17303-nál akartam jó előbb jól bevásárolni, nem jött össze :)
Most jön a 2. alj, ezt kell megvenni?
kiderül hétfőre hogy a befektetők is mennyire veszik komolyan
mindenesetre USA -ban megállt az esés..itthon is lenyugodott kicsit.
Nem kellene egy gyors szavazás arról, h a fórumosok szerint lesz-e belőle érdemi vmi?:-)
Sztem nem...
most kb. tényleg 1 - 1.5 % esés lenne a reális...viszont a bejelentés meg itt hat az országban...most le kell reagálni...illikvid a piac - óriási az esés.
nincs ebben szerintem semmi meglepő...hétfőtől tiszta lappal megyünk tovább..az akkori SP -vel egytemben.
amúgy lehet hogy lezárom a shortjaimat....hétvégén nem aggódom inkább. elég volt mára ennyi haszon...
Vagy a jól bevált taktikát hozták elő. Mondunk egy durvát és csak egy feleakkora durva dolgot visznek át, hányszor eljátszották ezt a szocik is az előző 2 ciklusban...
Lehet igazad van. De a korites hianyzik, hogy ez miert is lesz jo a gazdasagnak. Az hianyzik, ami a negativ sokkolo hatast tompitja.
Te aztán tényleg nem érted? :)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/lazar_szavaira_zuhan_minden_otp_-9_eurhuf_2807.155092.html 1% körül esés volna kb a normálsi ma...