Te mit szívsz? Vennék.
Képzeld el, nem sokaltam be semmitől, főleg nem lxrose hozzászólásától, mivel Axl Rose a kedvenc énekesem (vagyis csak volt, nyugodjék békében szegény).
Csak nincs má több időm ma ide írni, van más dolgom is, de mivel mindig meg vagyokszólítva, szívesen írok ide Nektek. na ismét sikerült vitákat indítanom itt, és sokan szeretnek fölemelkedni, vagy lemenni az én színvonalamra. Na ugyan melyik? :-)
mentem tényleg, jó hétvégét, jó ivászatot! :-)
Képzeld el, nem sokaltam be semmitől, főleg nem lxrose hozzászólásától, mivel Axl Rose a kedvenc énekesem (vagyis csak volt, nyugodjék békében szegény).
Csak nincs má több időm ma ide írni, van más dolgom is, de mivel mindig meg vagyokszólítva, szívesen írok ide Nektek. na ismét sikerült vitákat indítanom itt, és sokan szeretnek fölszállni, vagy lemenni az én színvonalamra. Na ugyan melyik? :-)
mentem tényleg, jó hétvégét, jó ivászatot! :-)
Reméltem hogy senki nem szól hozzá, megunja és elmegy, de úgy látom hogy hozzászóltál, és ettől sokalt be, úgyhogy már nem tudom mi a követendő taktika. :)
Amúgy hogy valami értelmesebb témát is elővegyünk; jó lenne minél hamarabb megtudni a részleteket a Lázár féle javaslatról (mert tuti hogy így, ebben a formában nem megvalósítható, hacsak nem akarja afganisztáni szintre visszavágni a pénzügyi közvetítői rendszert), mert amíg lebegtetik, addig mindent sodor az ár.
Semmi köze az egész parának a "W"-hez. Ebben még a nagyok is megosztottak, viszont az államok adósságproblémája nem vita tárgya. 2009-ben sem a recesszió miatt estek a részvények a béka alá. A E-Star meg végképp nem érintett egy esetleges recesszióban.
rájöttem, fáj itt a legtöbb beragadtnak a könyörtelen igazság, hogy a befektetésük 20-30-40 %-os mínuszokban van...
Ezért látni is a fórumon,hogy már szektásodik és csak pár beragadt részvényes siránkozik itt minden nap.
Megyek is, rájöttem, és sajnálom is, hogy ilyen lett a helyzet a globális, stb. helyzet miatt, és ami itt folyik, tiszta vicc...:-))
Miért lenne offolás??? A részvényről írtam, plusz 1-2 máik részvény is szóba került, ez nagy bűn?? Pl
Vagy az volt a bűnöm, hogy leírtam, helyeslem a Kormány intézkedéseit a devizahitelesek megsegítése érdekében és megvédtem az eddigi legjobb Miniszterelnökünket?
nagyon szánalmas vagy, az már biztos, mi vagy te egy őskomcsi bankimádó ember??
Amúgy meg úgy is esni fog minden részvény, függetlenül attól, hogy mit írok be ide.
Célba veszi az E-Star a 7000 Ft-os szintet, mindig lesznek újabb és újabb megvilágosodottak, akik rájönnek W alakul ki, és okosan, időben kiszállnak a részvényekből, még mielőtt a BUX-index is eléri a 10-12 k-s szintjét... Van még tét bőven lefelé...
Szóval gerinctelen próbálkozás ez a személy kitiltással való fenyegetés!
Akkor a személyeskedő ősbunkó primitív embereket nem kéne innen kitiltani??
Na üdv.!
Ha meg mégsem, akkor legfeljebb nem írsz pár napig, hétig. Csak nem te próbálkozol eladásokkal?
Támogatom matgab javaslatát. A hülyeségnek is van határa,bár úgy látom nem mindenkinél...
A moderátornak jelezném, hogy itt valaki szét akarja offolni a topikot...
Lehetne törölni! (lassan a felhasználót is).
Ha elolvasod pontosan a bejelentést, akkor rájössz, hogy miről is van szó:
http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=168605
Csak egy idézet:
"Az ügyfél vagy a megtakarításából fizeti ki ezt az összeget, vagy pedig forint alapú hitelt vehetne igénybe."
Szóval vagy végtörleszt az ügyfél, vagy ha nincs megtakarítása akkor forinthitelt vesz föl.
Teljesen még nem egyértelmű minden, majd kiderül minden úgyis pár napon belül.
Sokan nem tudnak élni vele,akinek eddig sem volt pénze a részletekre,az nem fog tudni előtörleszteni...
Figyelitek mennyi részvénynél függesztették föl már a kereskedést a limites bukta miatt??
Ez durva! Genesis, Nutex, mindjrát OTP is, ahogy nézem!!!! Phylaxia!
Ez kemény. vajon mely részvény lsz a következő? a lemaradó részvények is előbb-utóbb limites buktában lesznek szvsz.! majd meglátjátok jövő héten!
közben mindjárt ott vagyunk az augusztusi mélypontoknál, ha ezek is törnek, akkor gáz lesz...
MOL 15k-nál támasz, alatta 12 000 Ft környékén van egy hátrahagyott rés, szóval, ha esik a 15 ezer is, akkor én beállok venni 11-12 k körül MOL-t, E-Start meg majd 7000 Ft alatt jó lesz ez.
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
A szimmetrikus háromszögből történő kitörés - lefelé - megtörtént, a korábbi mélypontot, 7300 Ft környékét tesztelheti az árfolyam szvsz. Az említett szint törése esetén szerintem 6000 Ft környékén van az újabb célárfolyam. Valahogy az az érzésem, hogy lesz még egy összeomlás, pánik féle a tőzsdéken még most ősszel és újabb mélypontokat ütnek az indexek, részvények, és utána ismét fölfelé vehetjük az irányt. Ekkor az E-Star is újabb mélypontra megy, 6000-6500 Ft környékérére
A Kormányunk meg teszi a dolgát, a magyar emberekért dolgozik, így van rendjén, szóval a bankok is viseljenek nagyobb terheket szerintem is, legyen közös teher-veszteség megosztás. Ami meg jó az embereknek, a lakosságnak, az sok esetben nem jó a tőzsdének, ez már csak így szokott lenni. :-)) Viszont Orbán Viktor miniszterelnökünk a magyar polgárok mellé állt, ez a pozitív, és nem a spekuláció mellé!! Emiatt inkább becsülni kéne egy ilyen Miniszterelnököt!
fletó meg majd reméljük 1-2 éven belül megy a börtönbe.:-))
OTP-t érintheti rosszul rövid távon, persze a 180-as ár elég durva lenne, de ha modjuk kialkudnak egy 200-210 körüli árfolyamot, az hamarabb kivihetné a bizonytalanságot a rendszerből.
Szerintem Lázár beszólása megint jó hatással van a rv árakra :(
Na,pont kiléptem,mert szórakozik a netbroki