Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#419500 gilgalad Előzmény: #419480

Azon eltöprengtünk már vajon, ha ez az egész igaz is, akkor ki fog itt végtörleszteni? Majd jó kis OTP-s 20%-os HUF hitelből lezárjuk a CHF hitelt, vagy "ezt most hogy" :-)

#419499 Waszeitung Előzmény: #419474

Szépen garázdálkodnak,tőlem már legutoljára sem kaptak bizadalmat...most pedig napról napra megerősítenek abban hogy jól döntöttem.Valódi ámokfutás amit 1-1 bejelentéssel művelnek.

Otit tényleg fel akarják függeszteni?

#419483 Kissherceg Előzmény: #419482

nálunk nem vészes a helyzet, azzal, hogy CHF-et rögzítették kb megmentették az országot. Ellenben van egy phász kormány..

#419482 sbbacsi Előzmény: #419370

Azért nálunk sem rózsás a helyzet. A lyukfoltozás van napirenden állandóan, úgy hogy a nagyot álmodott tervek minimuma sem fog megvalósulni. Növekedésben, új munkahelyekben, stb... közben az a majom banda meg csak rátesz egy lapáttal ilyenekkel.

Nem tudom ennek mi lesz a vége, de sztem a 180 feletti rész bankokra hárítása még viccnek is rossz. Ez sztem nem az a kategória összegben amit szétterítenek a lakosságon, ahogy a bankadót.

#419480 Kissherceg Előzmény: #419474

azért, ha az egész világ emelkedik és mi is az kicsit más, mint ami most zajlik. Tegnap is zárási száguldás volt, mi meg már estünk.. Ami béten történt egyértelműen bennfentes kereskedés...

Re: real

#419479 BudFox Előzmény: #419472

én azthiszem mégsem zárok itt lenn ma shortot...ha a Fidesz magszavazza akkor azért...de ha igy is lesz...mi lesz ha hitelminősítők lépni fognak ?

vagy nemlépnek semmit....midenesetre elég kockázatos most átvinni bármit is a következő napra...azért megpróbálom.

#419474 BudFox Előzmény: #419471

befektetési alapok...gondolom...

én Fidesz párti vagyok...mindig is azokra szavaztam... az OTP árfolyama meg majd csak lesz valahogy....

a longosokat sajnálom azért ma...

mondjuk 2 napja meg én voltam szivatón...

#419471 Waszeitung Előzmény: #419468

Majdnem ezer pontot estünk ma mert megszólalt egy gyökér...remek.

De mi volt akkor pár száz ponttal feljebb a két 500konti vétel?

#419470 BigRabbit Előzmény: #419460

Kedves BudFox, CHF hiteleskent nehez elitelnem a mondandodat. Ha jol emlekszem Horvatorszagban megcsinaltak, hogy kozos teherviseles van a bajba jutott adosoknal. Csak valahogy a kormanyzati belokok egy mondatot kommunikacio es annak hatasa nem tetszik. Ha valaki rakerdezne, hogy megmutatnatok a hatastanulmanyt? AMit ez a mondat elott keszitettetek, tudom, tul vallalati a gondolkodasom ...

#419468 BudFox Előzmény: #419457

mindjárt felfüggesztik az OTP -t..de lehet hogy a hati -t is valamikor ? nem..hatit nem...Ricsi és Telekom még sehol sincsen ahhoz...

#419460 BudFox Előzmény: #419457

jah..tegnap lehetett még jó magasról a sáv tetejéről full shortot nyitni :DD valamelyik családtag biztos...vagy lányának a barátja..stb...

Fidesz amit kihírdet, nyilatkozik az úgy is lesz...másképp nem nyilatkoztak volna a sajtónak

mondjuk én is helyeslem hogy verjék rá a balhét a bankokra..mikor hitelt kellett felvenni csak a saját hasznukat nézték..hány ember kapott tájékoztatást, hogyha ez -meg -ez lesz akkor duplája is lehet akár a törlesztő részlet ?

#419457 Waszeitung Előzmény: #419441

Szted nem elég erős a banklobbi?

Amúgy Lázárnak ha volt egy csepp esze akkor nyitott pár száz konti shortot,majd megtette a bejelentését...tiszta bábszínház.

#419452 BigRabbit Előzmény: #419444

Nincs valakinek egy pillanatkepe Csanyi arcarol, amikor megtudta ezt az otletet? Azert kivancsi lennek egy ket telefonbeszelgetesre, amit ez elindit. Emlekesztek mikor Feri bacsi kanosszajarasra kenyszerult az OTP szekhazban? A szepen intezett belepesesim egy nap alatt nullazodnak. Jo latni :)

Persze lehet hogy a pillanatkep mosolyt szulne, mert tudta :)

#419451 gerzion Előzmény: #419444

Nagyon recseg a sáv alja.

Itt ma még elszabadulhat a pokol.

A (viktorlázárfidesz)maci átharapja a longosok torkát.

1 sávnyi esés kinéz?

#419442 Fornit Előzmény: #419432

Érdekes, ekkora vételekkel beállnak és meg is kapják egybe. Lehet lezsírozott dolog, jó lenne tudni a vevő v az eladó teszi a szivességet. Csak a letét 38Milla körül lehet a két nagy pakknál.