Most akkor a bankokra verik rá a frankhitelesek terheinek 180 feletti részét?
Most akkor a bankokra verik rá a frankhitelesek terheinek 180 feletti részét?
Na tartottam egy kicsit az árfolyamot, még 10et vettem 740en :D
Az elöttünk látható bux grafikonon lehetne egy kis emelkedő háromszög
"A javaslat szerint a svájci frank alapú hiteleket 180, az eurót 250 forintos árfolyamon végtörleszthetnék az adósok, s a bankoknak kellene viselniük a tranzakció teljes költségét. A kormány vasárnap dönt a kérdésben, s amennyiben elfogadja a javaslatot, a végtörlesztési lehetőséget három hónapig az eddig felmondott szerződésekre is megnyitják - ismertette Lázár János. "
No, akkor a hétfői nap sem lesz piskóta. "Biztatóan" hangzik.
nem kicsit dobott a tűzre, ilyen egy elcseszett impotens bandát... gyász.... usa futikat leszartuk tegnap is és ma is...
Sztem is itt az alja, amcsik is jönnek vissza. Lázár csak dobott a tűzre, ami majdnem kialudt. Záróra felrángatják.
na már Te gyógyszered gurult el megint :) Lázárnak küldj egy tortát, megérdemli...
köszi
látom 18k feletti eladásom megvolt és visszavettem illetve fordítottam 700-on ez is teljesült.
Mehetünk megint a sávtetőre!
még nem :-))
sokkal lejjebb kéne hogy legyünk még ettől a szinttől is..
Stopot rakok rá...ha lesz SC ne legyen baj..
reűális az eszed tokja... USA sokkal nagyobb szarban van mint mi számok szerint. Idióta politikusoknak köszönd a shortot és zárd le haszonnal...
Itt vagyok....kis megálló van most...kíváncsi leszek hogy tovább adják -e vagy sávozunk és innen emelkedés lesz ?
mert ez a reális helyzet a magyar gazdasághoz, meg az USA gazdasághoz viszonyítva :-))
ez lesz asszem a 4. nekifutás ha maradunk a sávban
nem hiszek egy letörésbe, mert az olyan mélységet nyit meg amit szerintem nem engednek
Azért egy csendes, gyenge futis péntekhez kepést elég szép forgalommal adták be. Dél van és 6mrd OTP-ben, 2.4 MOL-ban.
nem, bénázás. ta szerint it volt mol alja..péntek van még visszahúzhatják.