Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#420216 kerikoma Előzmény: #419870

Sok ismerősöm kombi fan, győzködnek is, de nem én vagyok a főnök:-)) Nem az enyém lesz és ha már ő használja naponta, akkor olyan legyen amilyent akar:-))

#419892 hosszhuszár Előzmény: #419886

Jobb hely ez itt nekem....mint az OTP-ben..))

Szétszedtem a motort, csapágyakat, gyűrűket kicserélem, és megy össze, teljes tisztítás, festés, horganyozás, esetleges cserék után.

Vezláncot, feszítőt, vezetőket, tömítéseket, szimmeringeket kicserélem, hengerfejet felújítattom...

Kasztni, télen lakatos, a csomagtérben van mit csinálni, majd fényező.

Előtte futóművek, váltó ki, és felújít.

Szerintem legkésőbb nyárra kész.

Lejjebb vannak képek, csak nem megy úgy, hogy rákattintasz, ki kell másolni, majd böngészőbe bemásolni, nem tudom miért...

Ha tudsz, jó, olcsó fényezőt, és megosztod, köszönöm!

#419870 _pda_ Előzmény: #419160

"Tegnap átrágtunk minden lehetőséget és úgy döntöttünk, hogy maradunk a saját elképzelésünknél és kombit nem akarunk venni."

pedig az az egyetlen valamire való karosszéria :))

#419790 Amatoregy Előzmény: #419160

szia,

viszont benzinesben lehet, hogy tudok. Nem kombi valami bézs szinű. 2-3 éves 10.000 km alatt.

Az illető itt fórumtag...

#419160 kerikoma Előzmény: #419091

Szia!

Igen fontos ismérvek ezek:-)

Tegnap átrágtunk minden lehetőséget és úgy döntöttünk, hogy maradunk a saját elképzelésünknél és kombit nem akarunk venni. Csábító volt, hogy Te vagy a gazdája és hogy a km is garantáltan annyi. Ezek nagyon fontos szempontok és ez miatt többet is beszéltünk a kocsidról, mint általában más kocsikról, de inkább még várunk addig, míg olyan kocsit nem találunk amilyent mi szeretnénk venni.

Köszönöm a lehetőséget:-)

#419102 Amatoregy Előzmény: #419099

csoport autó, 170 le, 6 gang, alvilági szín...

lehetett volna erősebb autó is csak más szinben...

(Gondolom azóta hosszhuszár fetreng a röhögéstől... :DDDD)

:DDDD