Long kidobálva,bukó benyelve...pusztuljon meg ez a hungarikum.
Szépen beadták tegnap és ma ezt a csodát.
Long kidobálva,bukó benyelve...pusztuljon meg ez a hungarikum.
Szépen beadták tegnap és ma ezt a csodát.
Otépé az 50 és 200 órás átlag közé szorult,
molnál ez a két érték szinte összeért 16,9k-nál, de árfolyam alatta van, a csökkenő csati teteje 17,5k-nál
érdekes a helyzet, kapunk-e rövid távra vételi jeleket ezekben, ez határozza meg buxit hatit is majd.
Waszi!
Válaszolok a háromszögre.
Tegnap voltam Quaestor esten. Ott főleg világgazdasági áttekintés van, makrokkal, átbeszéljük a gazdaság állását, makro számokat, államok helyzetét a piacokon. Van egy gyors technikai elemzés is 5perces Kb.
Nem azért, de nekem semmi újat nem mondott, maximum annyi, hogy grafikonba vannak foglalva, diagrammok vannak a makrokról, ami engem érdekel.
Szóval az elemző 15másodpercekben mutatta az instrumentumokat!
Nem mondott jövőt semmire, mutatta a chartokat miben vagyunk, milyen szűkülésben, csatornákban. Nekem is hasonlóak voltak. Újat talán EUR/USDban mutatott, de valszeg azért, mert azt nem figyelem pár hete, és nem láttam.
Szóval Buxra hetes grafikont mutatott.
A szűkülése pedig így néz ki háromszögben:
http://postimage.org/image/1jw806npg/
Azt mondta pár hétig elfér a szűkülésben a mozgás.
Szept 20.án lesz Fed ülés, az két hét, addig eltarthat a szűkülés a kép alapján.
Engem ma nem érdekel a piac, hacsak nem lesz egy nagy elmozdulás, de ott meg ugy sem fogok már beszállni ,-)
Én csak annyit mondok, fos piac ez...
Longosok valami hasonlót mondanak.
****, hogy nem adtam el 600fölött..
ez ilyen..
19Kt kitörve meg bánja az ember, hogy kár hogy adtam rá..
állandó dilemma
Órás chartot nézve szűkülünk össze egyre jobban.
http://postimage.org/image/14qici72c/
látszik, hogy forgalom is eltünt, nem érdekli ez a beszűkülés már a befektetőket, mert bizonytalan a kimenetele, inkább kitörésre várnak.
Nem lesz itt nagy vagánykodás akkor most 18 fölött, faom de jó lenne most a 680 as shortom ami két **** ponton múlott.
Ha ugyanezt egyenlő szárú 3szögre nézzük akkor kitörtünk majd visszaütötték..
Tegnap sávban vizsgáltam Buxot, előtte háromszögben, ma nézzük meg emelkedő háromszög szerint ,-)
Korrekt!
Erste rendszerét megnyitva fő hír:
40 000 embert tenne lapátra a Bank of America
2011.09.09 08:46
A Bank of America vezetői egy átfogó szervezeti reorganizációt terveznek, melynek keretében szóba került egy esetleges 40 000 fős létszámcsökkentés is - adta hírül a Wall Street Journal meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.
320 a bekerülési ár...zárás előtt még jócskán adogattam..úgyhogy még most nyitáskor ráadok valahol azthiszem... és beteszek egy ajánlatot kicsit feljebb.
Tegnap nem kistoppoltak? Utána picit visszanyitottál, de záró alatt lehetett a beker. 300-350körül?
Előbb fel valszeg nem lesz. Én tegnap 4kor lezártam a chartokat, de tegnap mutatott dupla top célárával számolok, de megnézem nemsoká a képemet, hogyan állunk.
Yo reggelt!
Lassuló gazdaság, 2008as mutató számok jellemzik a agzdaság állapotát.
Nem túl jó hírek.
Bézs könyv is a lassuló gazdasági növekedésről beszélt:
- Tegnap Bernake beszéd során:
Bekanyarodtak az irányadó amerikai indexek azt követően, hogy Ben Bernanke szavai napvilágot láttak. Nem csak átmenetiek az amerikai gazdaság problémái, a lakáspiaccal kapcsolatos gondok fennmaradtak, és a fiskális konszolidáció a gazdasági növekedés és a munkaerőpiac ellen hat - közölte az amerikai jegybank elnöke.
írja portfolio.
-Londonból nézve a recesszió közeli állapot sem kizárt
MTI, Gazdasági Rádió, 2011. szeptember 8. 22:11
Rontották a magyar és a cseh gazdasági növekedésre adott előrejelzéseiket csütörtökön londoni felzárkózó piaci elemzők, arra a véleményükre hivatkozva, hogy a második negyedévi részletes GDP-adatok jelzik a két gazdaság "törékeny" állapotát.
- Tizenötéves távlatban nem vonzó a magyar államadósság
MTI, Gazdasági Rádió, 2011. szeptember 8. 14:40
Magas keresletre a meghirdetett összeg felett értékesített erősen csökkenő hozamon 3 és 5 éves kötvényeket az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján, a 15 éves kötvényekből azonban az alacsony érdeklődés miatt csökkentette a kibocsátást.
- Görögök majdnem tuti, olaszok lehetséges, hogy belebuknak
MTI, Gazdasági Rádió, 2011. szeptember 8. 13:34
Soha nem mért magasságokba emelkedett a görög államadósság-törlesztési kockázat biztosítási tranzakcióinak árazása a csütörtöki londoni kereskedésben, tükrözve a görög szuverén adósságtörlesztési kilátásokkal kapcsolatos, ismét erősödő piaci félelmeket.
- Rekordveszteség a pénztáraknál
2011. szeptember 9. | 08:37
A második negyedévre vonatkozó nyugdíjpénztári adatokat publikálta a PSZÁF, a visszalépések hatása most került be a statisztikákba, hiszen a vagyontranszfer véglegesen ekkor zárult le. A közel három millió tag 3000 milliárd forint vitt magával az államhoz, a pénztárak pedig a bevételek elapadásával összhangban komoly veszteséget halmoztak föl. Mindent megtesznek a pénztárak, hogy a működésüket fenn tudják tartani, azonban ez nem egyszerű feladat. Már az első félévben 5 milliárd forintos veszteséget gyűjtöttek össze, annak ellenére, hogy a kiadásaikat egy év alatt 9,2 milliárd forintról 5,8 milliárd forintra csökkentették.
írja portfolio
Ázsia javában mínuszos, Futik is.
Lássuk a nyitást
Obama éppen azt hazudja mint Viktor, csak neki van pénzverdéje, mégsem hisznek neki a brokkerek :-I