Én egy darabig ezt próbáltam:
2db x Premier L
2db x Championship
2db x L1
2db x L2
25 penny-s tétre több ezer font nyerő. A legjobb eredményem 4 döntetlen volt a 8-ból.
Én egy darabig ezt próbáltam:
2db x Premier L
2db x Championship
2db x L1
2db x L2
25 penny-s tétre több ezer font nyerő. A legjobb eredményem 4 döntetlen volt a 8-ból.
néztem tegnap félig a meccset ..nem volt rossz....ilyen kéne még sok meccs...hajrá
hopsz!
http://www.lfp.es/?tabid=113&Controltype=part&t=110&j=34&el=15&d=1
2010/11-es szezon 34. játéknapján kikapott mindkét csapat....
nocsak, mit találtam az előző szezonból :)
http://www.lfp.es/?tabid=113&Controltype=part&t=110&j=34&el=32&d=1
beírom ide is az ötletet:
minden fordulóban egy ilyen szelvény?
253 Real Sociedad - Barcelona H 12,50
254 Real Madrid - Getafe V 16,50
Eredő odds: 206,25000
egyszer úgy is ki fognak kapni mindketten az egyik hétvégén... :)
1 rókával mekkora pénz lenne már :)))
mindenre alacsony szorzók mellett :) élő fogadást is.
Olyanon buktak pl 700.000et, hogy 1,2-es stradofci meccsre fogadtak és az egyik legerősebb kikaptot a nyitómeccsén a leggyengébtől... beteges :)
Ekkore pénzeket napi 10-20 fogadás sztm és 2héten át pl. Passz.
mire fogad? élő fogadások, vagy lóverseny, vagy mi a trükk, ami hozza a pénzt?
mert nem veszi ki 500k alatt vagy 1millió alatt ,aztán elbukja :))
van egy célérték, amit elakar érni, csak mikor ott van tovább emeli.
Én még azt sem hiszem el amit saját szememmel látok.
Ha valaki képes naponta 5 rongyból 50-60k-t csinálni, akkor mi a francnak kollegád? Akarom mondani minek jár be dolgozni?
Valamint ha stabilan hozza ezt az eredményt, akkor naponta tudja megtízszerezni a pénzét...
Persze, persze...
nagyon durván tolják itt a kollégák. 5000-ről általában 50-60kig eljutnak nap végére :) de mobilon is fogadnak ebéd közben :)
ez szép... esetleg privátban elérhetőség, hogyan jutottak el ide? :))
kollégám reggeli email-je:
"8000 befizetés volt,lóversennyel 13ra tornáztam, azt raktam fel a meccsekre:58.000 lett:-)))))"
kb 3 hónapja vettem rá a sportfogadásra, addig meccseket sem nézett... hétvégenként, ha dolgozunk, akkor digisport , sportingbet, PL és egy kis munka közben :)
Swansea is PL-es... :)
most néztem utána, mert elbizonytalanodtam :)
15. helyen állnak 2 ponttal.
( http://hu.sportingbet.com/stats )
City jól játszott mostanában, nem lennék meglepve, ha ott lenne a végén az 1-3 helyen... sőt... :)
nem tudom, megnézem javaslatod. Ők a kifizetések miat mondták 365öt
Swansea már a PL-ben van.
Gyorsan átment a Championship-en, pár éve még oda is feljutó volt.
napi 15 fogadással, az egy másik sportág...:-)
Akkor biztos az a jó...
ismerőseim 5000el indulnak bet365ön és 1,5misi a rekord. Azt mondták, hogy ott a legjobb. naponta 15ször fogadnak kb...
Gondolom a swansea-n kívül mind PL meccs. Vagy tévednék? Ha bajnoki mind akkor még akár a Getafe is megtréfálhatja a Madridot...Én a M.Cityt pont azért tartom gyengének, mert soha nem tud tartós biztos jó formát mutatni. Mindig becsúszik egy meglepi döntetlen vagy vereség.
Én a betclick-nél vagyok jelenleg. 20 ropiból most ott tartok, hogy 80 felett van, de láttunk már ilyet a történelemben, meg lett már ilyenből is nulla...
szóval Te melyiket ajánlod? Nekem a bet365-öt mondták többen.