Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#418738 Előzmény: #418660

Igen. Talán egyszer illene tisztázni, a logikai ellentmondásokat.

"mennyire segítőkészek voltak egymással a userek" Már miben? Hol lehet orrcseppet kapni? Mert papír ügyben ugye "magától nem képes döntést hozni, hanem egyesek beírása alapján kereskedik)" légy önálló, ne kereskedj mások tanácsa alapján.

Élőadás

#418713 Ronin_

Tudna valaki egy könyvet dobni?

A Webbroki kapitulált.

Köszi!

#418668 Lxrose Előzmény: #418660

Off:

Statisztikai alapon nézve ha számos új ember csatlakozik egy közösséghez, lesz 1-2, aki így-vagy úgy kilóg a sorból. Gyanítom, hogy azelőtt a topik forgalma is jóval alacsonyabb volt, így kevesebb volt az alkalom egy-egy ütközésre. Tanulni kell úgy ütköztetni a véleményeket, hogy abból ne legyen sértődés, mindenkinek lehet tennivalója ebben.

"Uff" :-)

#418660 zeeh_ Előzmény: #418444

Lehet, hogy agresszív volt, de nézz szerintem vissza, hogy a tömeges PF átjövetel előtt milyen volt a topic színvonala, mennyire segítőkészek voltak egymással a userek. Jelenleg a béka valaga alatt van jóval sajnos, mert van pár ember, aki játssza itt a számonkérőt, ha valakinek a jóslata nem jön be (főleg, mert magától nem képes döntést hozni, hanem egyesek beírása alapján kereskedik). Ha meg valaki charttal alátámasztja a LEHETSÉGES negatív jövőt, megy annak az embernek a fikázása amiért olyan csúnyát írt be ahelyett, hogy a fikázók kicsit magukba szállnának és elgondolkodnának a látottakon.

Re: ......................

#418641 panpeter Előzmény: #418597

Viszont amikor beváltja, akkor eltűnik a szerénység meg jönnek az én szóltam, és ahogy vártuk (Egon) dumák. Nem zavar ha vki ez alapján kereskedik, sőt még az se ha megosztja. Viszont még sosem olvastam olyat, hogy ezt benéztem, vagy nem ezt vártam. Ha nem jön be tovább lépünk ahogy írtad, ha bejön meg fényezzük magunkat. Részemről ennyi. Unicumot nem iszok csak pálinkát:)

Re: törölve

#418621 taresz Előzmény: #418496

A moderátor csak úgy előzmények olvasása nélkül nyomja a gombot? Nem kell válaszolni, mert egyébként nincs jelentősége. Ez is törölhető.

#418597 pepe01 Előzmény: #418349

Szia

Látom nem mozogsz együtt az elemzésekkel. Mikor nem váltja be egy Ta elem a hozzá fűzött mozgást/irányt az nem jelent semmit, elkönyveljük és keressük a következőt. Ezért kell a stop is.

Aki ezt nem látja be és primitív számonkérő postokat írkál be a mesternek, az jöjjön el a következő fórumtalálkozóra és türelmesen végighallgatva egy unicum mellett megpróbálom megérteni a motivációját :D

#418564 hAliG Előzmény: #418499

Igen, ez molyfing eddig.

Nemzetközi hangulat kezd javulni (legalábbis ma újra), meglátjuk itt mi alakul.

#418499 Bodzaszedő Előzmény: #418486

Ezt mondjuk tudjuk be a jó hangulatnak.1000db-al nyomták fel a kicsik mindössze ebből 200db átkötés.Erre mondhatta Hathor,hogy nincs megerősitve a kitörés

#418495 vincentlauria Előzmény: #418410

Magam részéről sajnálnám, ha nem írnál többet, már csak azért is, mert szép a vélemény,- és nézőpontkülönbség, mely növeli a topic színvonalát. Az elemzéseid pedig rendre helytállónak bizonyultak.

Közben megint 8000.Meglá…

#418472 Bodzaszedő

Közben megint 8000.Meglátjuk visszanyomják e alá vagy vége a tuszkolásnak

#418444 Előzmény: #418433

Végig olvastam figyelmesen. Kettő darab agresszív ,kioktató stílusú mai hozzászólást találtam, az egyik a Tiéd, a másik a védencedé. Bocs, nem tudtam ezt elhallgatni. nem veszekedésnek szántam, csak jelzésnek.

Komolyan mondom most már…

#418433 zeeh_

Komolyan mondom most már, hogy sokkal jobb volt ez a topic, amíg át nem jöttetek itt jó néhányan a Portfolioról nem is oly régen. Aki magára veszi, magára veszi, aki nem, az nem, nem érdekel.

Ez a kioktató, okoskodó, hülye stílus nem volt itt divatban azelőtt, ezzel szemben manapság már alig érdemes megnyitni ezt a topicot. Manapság már csak a nick neveket érdemes csak nézni, aztán ha köztük van annak a pár régi usernek a neve, érdemes belevágni az olvasásba, ha pedig nem, akkor nem (a régiek is már alig-alig írnak ide). Aki pedig segítő szándékkal írna ide (a régiek közül), mint Hathor, annak leharapjátok a fejét, ahogy pár hete formernek, mert utóbbinak nem jött be a jóslata. Kár a topicért... :(

#418424 Előzmény: #418410

Remek kenőcsök vannak, direkt ujjleszáradásra.

#418420 panpeter Előzmény: #418416

Csak azt a tévedhetetlen csak a chartot nézem stílust nem bírom. Közbe meg beíveli amit idéztem. Ez így ebben a formában vicc. Egyébként semmi bajom vele.

#418416 Lxrose Előzmény: #418410

Jogos kérdések merültek fel talán nem a legbarátságosabb stílusban, bár neked sem kellene rögtön száműzni magadat. Mondhattad volna azt is, hogy talán másképp is be lehet rajzolni a szűkülő háromszöget és akkor még nem is tört ki belőle, ezért változott a véleményed kissé. Vagy bármi egyéb dolog, ami a grafikonban benne van.

#418410 Hathor Előzmény: #418404

Akkor ezt megbeszéltük. Látom úgy sincs rám szükség, mindenki mindent tud.

Azt viszont nem tudom 10-13K-nál miért nem tudtátok, hogy esik az árfolyam, ha ilyen egyszerű, és miért ültétek végig, a globális piacot akkpor is láttátok. Mondjuk én nem csak arra alapozom, de mindegy.

Nem megsértődtem, csak eddig kérdeztek, mondták miért nem mutatok felfele is?

Van egy felfele muatató chartom, első reménysugarat látok, ami 20%os, erre ezt más is kitalálja. Akkor találja ki más is.

Eddig sem volt rám szükség, ezután sem lesz.

Magamnak nem kell ide írnom semmit, nekem a fejemben van.

Több időm van másra legalább.

Tényleg haláli.. Agymenés ami ebben a topikban van.

Száradjon le az ujjam ha még egyszer ide is írok :D

Üdv.