18500
lassan keresni kell a short építést?!
szerk: 521
18500
lassan keresni kell a short építést?!
szerk: 521
460.
Kis Margaretta most már tudom miért tüntél el!
Nem tudtam elképzelni miért nem írsz?!
18450
Tudnátok egy pontos realt mondani Plíz
le vagy maradva..
este ellopikáztak mindent tőlem záróban a szemetek :DD
Mondjuk akkor nem bántam annyira.
Ma nem vagyok kereskedős hangulatban, borongós az idő, nyomi vagyok.
Nagytéténybe kéne mennem ingatlant felvennem, de nincs kedvem átmenni a városon.
Ma csak ismerősökön keresztül 5ingatlan megbízás érkezett, amit el akarnak SOS adni ezeket kéne felvennem!
Ajaj..
Beszéltem Erstével, lealkudtam 500ról, 400ra a díjat, csak napközben be kell mennem új szerződést aláírni a brokival. Mindig ez a napközben..
Mikor figyelem a piacot?
A bajuszos és anélküli duplaaljas (vagy duplán aljas) céláraim átlaga is 18700 körül van
Kisimult orcácskád neked is :))
jaj ez a piac mire nem képes az emberekkel..
ismét 400amnál vagyunk.
Ja, tényleg! Megvan!
tessék olvasni a cikket :)
komolyabb ellenállás hol van 18800? 700?
áhh.. azért csak papíron.. dupla aljat megcsinálják.. na meg ki is léptünk a háromszögből, de oldalazáson belül vagyunk.
Mi van a shortjaiddal? A tegnapiakat is tartod?
Én is igy gondolom valahogy...ez a 2 napos trend most éppen felfele mutat...de lehet hogy már holnap reggel irányváltás lesz, vagy 1 óra múlva...és akkor meg 2 napos lefele trend lesz...
hetes felbontásban meg lehet hogy olyan lefele trend van még mindig hogy meg se rezzent..utólag leszünk csak okosabbak azthiszem...addig sodródni kell..
Bebee,lehet, hogy én már régebben hívom bajusznak, mint te kanócnak... :)
Ő másra gondol ahogy olvasom, de nekem a nyitó, záró bajusz nem jön képbe dupla aljnál, inkább az órás kanóc.
erre a 402re ráadtam a 10kontit papíron :))
Bud mester! Árbócból kezdünk záaszlóba váltani az oldalazással. Igen óvatosnak kell lenni. Én is jelenleg a pillanatnyi napon belüli képeket nézem.
Rozsdáskilincsnek igaza van abban, hogy az irány lefele mutat, na de közben van egy két fel hullám is, ami Őt Pl nem érdekli, miért is érdeklné 20K fölötti shortból (vélhetően így van, ahogy gondolom).
FED kitolta a pénzpumpa kérdést erre a hónapra, bármikor törhet lefele is a zászló is. Jelenlegi egy két napos trend felfele mutat most, de ez gyorsan változhat.