csak rángatják fölfelé affenébe.....ha tudnám hogy holnap megint lesz egy 500-1000 pontos esés akkor nem érdekelne semmi...de igy....
csak rángatják fölfelé affenébe.....ha tudnám hogy holnap megint lesz egy 500-1000 pontos esés akkor nem érdekelne semmi...de igy....
ebéd van, mollika meg had erölködjön, hatira már semmi nem hat :(
250es kt-ra vágyok
Kiss=kis
Ugye nem beszélve az A-B pontról, ami kis dupla topot formáz, annak célára is elkészült
Zsozsonak is mutatom ezen belül hogyan néztem előtte a kiss elliott C-jét
http://postimage.org/image/euta4nr8/full/
Engem nem érdekel visszamenőleg 1-2-3-4 hol volt. Kit érdekel? Az már elmúlt.
Ezt a szakaszt 0-5ig számoztam, a korrekciója érdekelt A-B-C. C teljesült.
Na ebéd! 1óra múlva leszek kb.
Amennyiben itt kész a C.jelű pont, simán várom fel!!
Ezt ne feledd! Én shortban nem gondolkodom, csak órákra, csak a 38-50es kötés, 30-50spread, meg nyereségem nehéz belevenni abba az órába.
Látom, hogy esés jön, de mit tudok vele kezdeni, ha hazai piac alig reagálja le, és ahogy jön az első zöld gyertya kint, csak 100pontal feljebb tudok zárni.
Szóval összesent kell néznem.
Dax futin mutatom az elliottot, ami már tovább megy az előző Cpontos gondolaton, mert az az utolsó emelkedő hullám C-je volt. Most azzal kb. kész a nagy A-ja. B-C-t kell megnéznem, de tüzetesebben az egész szerkezetet!
Csak időm nincs ma.
akkor az olyan 18.100 ig mehet le ha minden igaz...
de én már járom az eső táncot :D hogy Buxikánk menjen le 17.500 -ra... nem való nekünk ez az emelkedés :D
Ezt a tingli-tanglit :( Nincs mozgás, pont semmit nem csináltunk reggel óta! Ti fogtatok valamit?
Benne van az egész tegnap óta tartó emelkedés korrekciós szakasza.
Utolsó emelkedő hullám 5ös pont volt a tető, majd le nagy A-ra, de ez az ötödikre futó hullám C-je.
Hadd ne kelljen mindent kitalálnom..
Amennyiben nagy hullám Apontját csináltuk Cvel, akkor még lesz egy nagy C-le..
mindjárt mutatom charton.
Legyél te is Obama, most talált megint 300 milliárdot, vagy görög akkor meg csak pecózni kell a tengerparton és várni az áldást :) Német ne legyél, ha már meg magyar vagy akkor csak a szívás marad :D
Nekem tegnap is megvolt netto 60K ezekkel a rövid belépésekkel, többnyire 50-100K. jönnek naponta, és csak negyed kontikkal pakolgatom.
Egyik nap volt egy nap visszaadása múlt héten. NA de kevesebbet lépek be.
azért írtam feltételes módban... :)
Itt azt nem fogsz :D
Én pénzt keresnék, nem setupot :))
18.116on van Bux 20napos mozgó. Fölé kerültünk 18.124promptal? Igen
Kis elliott Cje megvolt kint? Igen
Nálam ezek után kivárás, új setup keresés. Mi lesz C pont után.
De a helyzet nem reménytelen.
Zsozso elküldöm majd priviben, hogy ne offoljak Hercegnek