Kint felfutó elliott korrekciós szakasza A-B körül
Jó árasítanak! (szerintem)
Azért C aljáig adhatná a nép, hogy lehessen olcsóbban venni ,-)
Kint felfutó elliott korrekciós szakasza A-B körül
Jó árasítanak! (szerintem)
Azért C aljáig adhatná a nép, hogy lehessen olcsóbban venni ,-)
Az íze mindegy lesz ha megint egy valag pénzt adnak a német adófizetők pénzéből a lusta görögöknek,
Angéla majd azzal védekezik, hogy megvizsgálták a kérdést a bíróság is, muszáj adni...
Buxli nem nagyon megy a dax után, a spekik már tudják hogy zakó lesz, okosak a magyar spekik :)
Menjen még fel előbb, aztán legyen zakó erre minden esély megvan valszínűleg, Németek megeszik Merkelt mer kell nekik a mája
nekem jól jönne még ma egy napon belüli lefele hullám..aztán meglátjuk mi lesz...
Várd csak ki, de aztán lehet...
Amúgy most a Liszaboni szerződés vizsgázik, hogy van-e beleszólása a német parlamentnek vagy nincs...
Kösz, már látom!
Kína tele van usa papirokkal, kényes az egyensúly, szerintem nem döntenek még kötvényről
csak komment kérdése..ha külsők is vehetnek eur kötvényből kínára lehet számítani...ha csak befolyás nélkül engedik akkor könnyen pozitívnak állítható be..lekerül a teher a húzó eu országokról.
bux ugrásra kész..csak nehogy hátraszaltó legyen..
Már most visszacsaptak eztazt :D
Szerintem bármit mond, ugyanaz lesz mint tegnap,és ez lesz a szivatás
Szerk. Már beszél?
Merkel asszony nem szívesen segít Németország kárára..és ez az a kategória lenne.Meglássuk mi lesz!
Zászló felvonás megtörtént, ahogy vártuk :)
Keresnem kell néhány small capet vételre..
Bux mit evet, hogy feláll? :)
Ja Merkelre áll? :)
Merkelre indulunk be... ha bejelent valami nagyot akkor elszállunk..pl eu kötvényt..
Így is csak bux tud mozogni...
ilyen fos kt-t...
Nah csak összehozzák a hülyegyerekes kitörést.
Igyekszem visszaszállni.