az 5-ös könyv ablakának fejlécében.
Petiben hol látszik az indikatív ár?
Eskolásoknak:
http://www.privatbankar.hu/cikk/befektetes/vigyazz_kesz_short_indul_a_tozsdebajnoksag_45506
A főiskolai és egyetemi hallgatók számára szervezett tőzsdeversenyen nemcsak az a tét, hogy ki lehet hazánk legjobb tőzsdés hallgatója, hanem számos nyeremény mellett egy valódi pénzzel feltöltött KBC Equitas számláért, számos Apple termékért és egyebekért is folyik a harc. A részvétel teljesen ingyenes, egyedüli feltétele, hogy a versenyzők igazolni tudják, hogy jelenleg a felsőoktatásban tanulnak.
shortoltam az elmúlt héten a nagy esésekben és kb kevesebb otpt tudtam venni, mint előtte...
Megint nem stimmel az egyenleg? Ezt utáltam anno benne én is, amikor utána számoltam, sokszor nekem nem annyi jött ki, mint ami nekik.
erste lehet bekellene perelni, mert tuti van valami mutyi. Beszarás....
lehet, hogy nem olyan fontos, de ha működött, akkor minek kellett megszüntetni? nekik ezek szerint mindegy volt, aki meg használta, az meg örült neki. érthetetlen lépés volt ez.
Elég későn érkezett ez a reakció... Mégis csak érzik a főként Randomhoz elvándorolt ügyfelek hiányát?
Jó a közlemény megfogalmazása, ők nem tartják fontosnak a készletértékelést, de annyira f*sza gyerekek, hogy az ügyfelek kérésére újra bevezetik.
Egyébként érdekes, hogy mióta bevezették a külföldi kereskedés lehetőségét elég drágán, a Facebook lájkolóik száma duplázódott, akkor még 1000 körül jártak. Mégis csak ennyi madár van, akikek nem számít, hogy mennyiért kereskednek?
Megint nem jó kbszott erste elszámolás, már annyira unom, hogy utána kell számolni, hogy mit tudok csinálna ma is pffff
pedig én egy szelíd ember vagyok
Na úgy néz ki helyre álltak. Már kerestem a telefonszámot mert likvidálással fenyegettek:(
Ja. Nekem is vannak rajta furcsaságok. Kp. elszámolás 3 nap után sem jó.
Azt hiszem januártól át fogom számolni a trazakciókat. Valami nagyon nem stim...
Helyre rakhatnák már mert így tényleg szar. Nem is merek csinálni semmit. A nyitott megbízások közt is ott van a db szám és még plusz szabadon is meg van. Mintha dupla db szám lenne.
gyanus, hopgy nyúlják a lét...