Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erste vagy KBC Equitas?

Eskolásoknak: http://w…

#430962 Fornit

Eskolásoknak:

http://www.privatbankar.hu/cikk/befektetes/vigyazz_kesz_short_indul_a_tozsdebajnoksag_45506

A főiskolai és egyetemi hallgatók számára szervezett tőzsdeversenyen nemcsak az a tét, hogy ki lehet hazánk legjobb tőzsdés hallgatója, hanem számos nyeremény mellett egy valódi pénzzel feltöltött KBC Equitas számláért, számos Apple termékért és egyebekért is folyik a harc. A részvétel teljesen ingyenes, egyedüli feltétele, hogy a versenyzők igazolni tudják, hogy jelenleg a felsőoktatásban tanulnak.

Re: nincs cím

#426998 Kissherceg Előzmény: #426941

shortoltam az elmúlt héten a nagy esésekben és kb kevesebb otpt tudtam venni, mint előtte...

#426941 zeeh_ Előzmény: #426936

Megint nem stimmel az egyenleg? Ezt utáltam anno benne én is, amikor utána számoltam, sokszor nekem nem annyi jött ki, mint ami nekik.

#426691 Zotya32 Előzmény: #426678

lehet, hogy nem olyan fontos, de ha működött, akkor minek kellett megszüntetni? nekik ezek szerint mindegy volt, aki meg használta, az meg örült neki. érthetetlen lépés volt ez.

#426678 zeeh_ Előzmény: #426652

Elég későn érkezett ez a reakció... Mégis csak érzik a főként Randomhoz elvándorolt ügyfelek hiányát?

Jó a közlemény megfogalmazása, ők nem tartják fontosnak a készletértékelést, de annyira f*sza gyerekek, hogy az ügyfelek kérésére újra bevezetik.

Egyébként érdekes, hogy mióta bevezették a külföldi kereskedés lehetőségét elég drágán, a Facebook lájkolóik száma duplázódott, akkor még 1000 körül jártak. Mégis csak ennyi madár van, akikek nem számít, hogy mennyiért kereskednek?

#425605 kerikoma Előzmény: #421895

Megint nem jó kbszott erste elszámolás, már annyira unom, hogy utána kell számolni, hogy mit tudok csinálna ma is pffff

pedig én egy szelíd ember vagyok

Webbrokiban az EquitasTe…

#421895 Fornit

Webbrokiban az EquitasTerminal másnál sem műkszik?

#418474 kerikoma Előzmény: #418236

Na úgy néz ki helyre álltak. Már kerestem a telefonszámot mert likvidálással fenyegettek:(

#418230 szatti Előzmény: #418197

Ja. Nekem is vannak rajta furcsaságok. Kp. elszámolás 3 nap után sem jó.

Azt hiszem januártól át fogom számolni a trazakciókat. Valami nagyon nem stim...

#418197 kerikoma Előzmény: #418182

Helyre rakhatnák már mert így tényleg szar. Nem is merek csinálni semmit. A nyitott megbízások közt is ott van a db szám és még plusz szabadon is meg van. Mintha dupla db szám lenne.