Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: Moldova - Magyarország

#418107 matgab Előzmény: #418086

emlékeztek még a svéd magyarra? Ott is 60 percen keresztül sokkal jobbak voltunk , csak volt 2 jól eltalált lövésük...Ha ott legalább 1 helyzetünk bement volna mennyire másképp nézne ki a helyzet...Vagy itthon megadták volna az elején már a 11-est, amikor beléptek Pintérnek, vagy Hajnal berúgja...És akkor arról nem is beszélek, hogy a hollandok ellen vezettünk is kint...Bár az már irreális lett volna, de egy döntetlent kifoghattunk volna, ha egy kicsit jobb a kapusunk és nem 4 lövésből 5 gólt kap...

Mindegy a fociban nincs ha, annak kell örülni, hogy végre nem egy-egy pillanatig vagy max 45 percig játszik élvezhetően a csapat és nem csak mazochisták és focifanatikusok nézik a meccseket!

No mindegy, én a hollandokban bízom, hogy nem adják le, a finnek meg nagy kérdés, mert vagy jók és összeszedik magukat egy X-re otthon, de akkor mi remélem még megverjük őket...

Szar az, amikor az embernek már nem a saját kezében van a sorsa...

#418070 joco9 Előzmény: #418008

2:0 nekünk ne legyetek ennyire hitetlenek !!!!!!!!!!!

Egy nemzet egy ország egy vezér-Egervári Sanyibácsi :)

#418005 gentlemanus Előzmény: #418001

Nem tudom Zoli, de ezek a moldávok elég ütősnek néznek ki otthon.

Finneket 2:0-ra megütötték otthon. Hollandok éppen hogy meg tudták őket verni otthon 1 fára.

Meg mi is elég nehezen bírkóztuk őket le itthon 2:1- re.

Azért vigyázni kell ezekkel.

#418002 gentlemanus Előzmény: #417998

Jaja, igaz. Közben rájöttem én is, hogy ha pontegyenlőség van, akkor nekünk reszeltek.

#418001 banyaiz Előzmény: #417999

Nekem az is jó ha következő Vb-re kijutunk.

Itt most kevés az esélyünk vsz, bár ez a svéd sem az a világverő társulat.

#417999 gentlemanus Előzmény: #417990

Ja hülye vagyok, nem jól számoltam looooooooool.

A háromból max. csak egy meccset nyerhet svéd. A másik kettő max 2 döntetlen lehet vagy 1 döntetlen egy vereség. Máskülönben nekünk annyi ( főleg akkor ha nem is nyerjük meg mind a két meccsünket ).

#417998 banyaiz Előzmény: #417995

Svédek szerezhetnek 9-et

Mi 6-ot.

Ha pontegyenlőség lesz ők a 2.-ok, mi csak 3.-ok . Finn meccs lehet a döntő, de ahhoz nekünk hozni kell mindkét hátralévő meccsünket.

#417997 gentlemanus Előzmény: #417990

:) Pont azt csináltam Herceg.

Meglátjuk, hogy működik az NYFCSKSE ( Nyugati Focicsapatok Kölcsönös Segítség Egyesülete ).