Engem még nem érdekel, nem is akarok tudni a kis ribiről :)
Engem még nem érdekel, nem is akarok tudni a kis ribiről :)
Még a végén benéz 4 euro alá a következő napokban, hetekben? Az azért kemény lenne...
Bezártunk, indul is a menetrend szerinti árlenyomás. 4.41, ami barátok közt is ~1285 Ft 291-es euró mellett.
Kint csúnyán néz ki, be lett támadva a 4.5 euro szépen.
1300 körül a kinti reál.
Végülis,heti szinten van egy nagy duplatető 1400-as nyakvonallal.....
Én is max. DT-ben utazom szinte mindenben mióta elkezdtem újra a bizniszt a hónap elején. Görög államcsőd itt van a kertek alatt ilyen kötvény hozamok mellett.
A bluekat mertem eddig csak átvinni, nagyillikvid lett sok papír. E-star is vonzó áron van, de valami gyökér agyonshortolja és lényegében felezett 3-4 hónap alatt. Orco esetén meg az se túl megnyugtató, amit a Q2-ben lehetett olvasni, azaz 2012 tavaszán gondok lehetnek a kötvényekkel.
Én már nem veszem... látva, hogy mi van a nagyvilágban, majd max 1000 környékén, mert pszichológiai szint... de ha az alá menne, akkor meglátjuk, hogy mi lesz talán bővítenék ismét 600-500 környékén
Azért egy 4 euro alatti ár kemény lenne. Mondjuk a Q2-ben megszellőztetett jövő tavaszi esetleges finanszírozási problémák (kötvények) nem túl biztatóak, de remélem, megoldják.
Ez a 3 millió db-os részvény hígítás nagyon nem kellett volna, ennek köszönhető ez az ár. :-/
Kissé felülértékelt nálunk még mindig.
Kint a 2010-es aljnál van ha jól láttam. (Mondjuk nálunk akkor is 1400 körül volt.)
Most nézem, ez kint letört, mint a bili füle.
3.52 eurós ajánlat is látszik, brutál.
http://www.zonebourse.com/ORCO-PROPERTY-GRP-5263/cotations-ticks/
Aki vett tegnap akár realizálhat 150 db-ot...
Ja most nézem meg is tette ...
Szép korrekció, 1405.
Csodálkoztam is az előbb, hogy 1460 körüli kinti ár mellett 1595 itthon.