Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#418132 Hathor Előzmény: #418009

Macika,

azt mondtad megettél pár elemzőt, engem nem fogsz!

3szög köszöni jól van, ma reméljük kitörünk belőle fel!

Ha jól meggondolom viszo…

#418131 Longshort Voilattila

Ha jól meggondolom viszont nincs itt baj, megyünk megint szembe és kész mit stresszelek itt :D

Idétlenül raktam ki azt …

#418129 Longshort Voilattila

Idétlenül raktam ki azt a 450et már kétszer is kivehettem volna belőle majd 1000 pontot erre nem zárok, miért nem zárok???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

#418116 BudFox Előzmény: #418091

18350-18400 körül fogunk nyitni sajnos......mert fölfelé mindig optimistább minden...hacsak...a medve piac miatti pesszimizmust hozzá nem vesszük...akkor kicsit lejjebb is akár..

kiderül,,,

#418062 akpo7 Előzmény: #418055

Miota Zsiadynal olvastam nezegettem, h. be kene tenni egy kis zset ebbe, de annyira nem foglalkoztam 5.-eig az egesz piaccal, h. nem keszultem fel egy belepore. Gondoltam BET es melo boven sok, nem kell meg devizapar.

Longokat egyebkent megtartottam, kivancsi vagyok, hol nyitunk.

Re: OTP-MOL

#418049 szotyi Előzmény: #418048

összeesküvéselméletbe én is jó vagyok:

összejátszanak a brokicégekkel (hiszen ők neeeem kereskednek ám származtatott termékekkel állítólag..bár én ezt kétlem..) és a pötsch hatizó kisbüffencseket meg telibeszopatják a kötésdíjjakkal meg a kényszerlikvidálásokkal

holnap megint lehet összeszorított kloákával várni, hogy ne menjen már 18500 fölé nyitóba ez a tetvedék.

tudom nem dühi topik, bocs az offért de ki kellett írnom magamból....

#418048 BudFox Előzmény: #418044

van egypár befektetési alapkezelő itt akiknek rengeteg a pénzük..és ezzel az OTP-MOL-Richter hármassal szórakoznak egyfolytában...

igen...ez már évek óta igy megy..

#418044 BigRabbit Előzmény: #418041

Kosz a dicseretet Mester, egyebkent tenyleg fantasztikus, erdemes megnezni. Tenyleg ezt csinaljak. Es en is :)

Ha holnap pattan a MOL, az OTPt meg beadjak, eldobom az agyam, akkor ez mar zsinorban a 3. lesz (ma vettem MOLt 16000 alatt :) A heten 17000 fole varom, BUX es hatarido jelentosebb valtozatlansaga mellett. Tenyleg durva lenne, ha negyedjere is bejonne.

OTP-MOL

#418036 BigRabbit

Én csak egyet csinálok, de a mozgásból úgy néz ki, nem vagyok egyedül, ha MOL lemegy 16000 alá, vagy kérnyékére, veszek, ezután vmi csoda folytán van egy nagy felpattanás, majd az OTP lebukik 3800-3850 környékére, no akkor megint az elmúlt 4 hétben, eddig mindig, aztán az OTP pattant, és a MOL bukott alá. BUX1112es nagyobb vétellel egyenlőre várok (vétel max korrekció várása miatt, mert más okot én nem látok egyenlőre), amíg egy normális kitörést nem látok, igazából 2 hete semmi határidőset nem vettem, az OTP MOL páros maszatolás miatt ugyanott vagyunk kb mint 2-3 hete.

#418014 BudFox Előzmény: #418000

Jól nyomod te is....:-))

Ilyen nagy vevő miatt van értelme OTP -ben bármiféle alakzatról beszélni ? hisz meghatározott áron veszi és adja..