Engem már nem bánt, átvittem, az bánt inkább, hogy ha mertem volna ma is kereshettem volna kerek 1000 pontot :((
de fő a biztonság :)
Engem már nem bánt, átvittem, az bánt inkább, hogy ha mertem volna ma is kereshettem volna kerek 1000 pontot :((
de fő a biztonság :)
ollan fosul néz ki a világ, de annyiszor megszivtam már ezt...
legyek erős?
leszek
short marad
szom
ketten egymás ellen megyünk most ? .-)
én a hazai ingatag helyzetre alapozom a shortjaimat.......azért ne feledjük hogy a magyar CDS se a semmiért van a toppon.
ez a gondolat bánt engemet
is
ezért vagyok ilyen vulgáris
szájbatolt molt még hányszor hintáztatják már meg ezek a redvák?
nekem 960on nem vitték el a longom éppen ott fordult megint, most akkor megint vettem 780on pár pakkot :)
azon gondolkozom éppen hogy vigyek -e át minden shortot holnapra, vagy zárjak....nehéz kérdés...
7 lakat alatt van már, rögzítették az árfolyamát min. 5 hónapra csí csík, kipiheni magát aztán új szerepet kap... :D
nemtudom de ennél többször már nem lehet...
short még tartva..
Néhány megrögzött longos még megszökteti ha sok ilyet olvas! :))
kt közben olvadozik elfelé.
nem teljesült a Stop om...20 pont kellett volna hozzá..lehet jobb is..
Hát ezt már ma ne longoljátok szerintem, elbuknak kint estig mint Sthol Buci. Ha az kiszabadul akkor emelkedik a hati is majd. Bocs Buci :D
Ma még hányszor váltunk irányt?
adatok is jönnek 5 perc múlva...kezdik az újabb őrület, az újabb világmegmentési képtelenségek :DD ember legyen a talpán aki tudja hogy mi lesz...
Mindjárt OV beszéd, csak azt nem értem, miért 15:30-kor beszéltek, ha még most se kezdődött el.
Indul a móka a rémhír tv-n.
Jaj Bud!
A háromszögből ki sem estünk még, célára 2ezer pont!! Akkor számolj ,-)