Jah..
egy dojira gyúrok, ahhoz meg le kéne még menni
OTP eddig bejönni látszik. Különösen bosszantó az, hogy kb. az elszállás előtt jó, ha max. 1 perccel kellett elmennem a gép mellől és csak utána lestem 4150 vidékén, hogy mi a fene történhetett... :-/
Én meg 18022ön álltam a pakommal visszavételen 18023ig jött le, feljebb álltam utána 4xig, nem vitték el, kitépték. Így 130-132ön adtam még 20at
En is csak eltevesztettem a megbizast, de most mar van rajta profitvedo pont az altalad leirtak miatt. Szoval tul szarul mar nem sulhet el.
olyan forgalom votl felfele, hogy shortra még nem is merek gondolni.
Azért még a parancsot ki tudja adni a fiainak...-.))
de nem is ez a lényeg...annyi forró pénz van a világon..hogy egypár spekuláns keresztül húzhatná szerintem a svájci jegybank számításait...
ezzel nagyon nagoyt tévedtél :)
Szerintem meg csak olaj lesz ez a tűzre...Soros, meg egypár barátja fél óra alatt be tudná dönteni az egész Svájci frankot...ha akarná...
Anyyit kevertem a megbizasokkal, h. 180-rol van keves shortom, a long meg zarodott, amikor irtam. Nem jo valoban egyszerre 5 lovon ulni...
már olvastam..őrület....pff...egy nap alatt megmenteni a világot ? :D mindig ugyanez a sztori...
még tartom a shortjaimat....egy tegnapi jó kis esést megint megvették fél óra alatt..ez nem fer ...
ezért akartam zárni 299-en a longot, de hülye melo... :)
persze, azonnal fordítottam, sajnos 900alatt nem sikerül, csak 950 alatt...