Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#417450 Amatoregy Előzmény: #417433

szerintem télen.

Én már 2 éve gondolkodom rajta (nem kapkodok). Bennem ezek a kinai tipusok is felmerültek (keeway, motowelt és társai). Jól néznek ki, és 180-220-ért legalább gari is van rá. Egy japánhoz (meg egy olaszhoz) vagyonba kerülnek az alkatrészek (főleg a gyári dolgok, egy kocanás után...)

#417438 Ricsi Előzmény: #417433

Ezt nem tudom, a nagy motorok, amilyen nekem van, azok olcsóbbak. De ez értelemszerű, mert fizeted a biztosítást, a súlyadót, és nem használod. Kicsire is van biztosítás, de elenyésző.

Ha valaki tudja, biztosan válaszol neked rá.

#417433 Bendeguz Előzmény: #417430

Köszönöm a tippeket, szétnézek alaposan. Hogy némi pénzügyi vonzata is legyen a kérdésnek: ősszel olcsóbbak a robogók mint tavasszal, vagy mindegy mikor veszem? Tavasztól kéne igazán.

Ha nem akarsz sokat költ…

#417430 Ricsi

Ha nem akarsz sokat költeni, piaggio free. Nekem volt 3 évig, +110 kg vagyok, ment velem 70-et. Eladtam egy barátomnak, azóta is használja, semmi gond nincs vele. 50-60K HUF-ért már kapsz is szerintem.

Re: robogó

#417306 Pityke35 Előzmény: #417191

Aprilia Scarabeo Jó választás! Mentem vele....gyorsul mint állat, és a nagy kerék miatt veszettül stabil.

#417191 KawaBazsy Előzmény: #417155

Annyival egészíteném ki a Csoki által írtakat, h olaszt is vehetsz nyugodtan, mert mind Távol-Keleten készül.. :-) Amúgy meg kb 100E-től indulnak a használható méretű s állapotú robogók. Ha 50-esben gondolkodsz, akkor pl egy Aprilia Scarabeo jó választás lehet, mert nagy a kereke, elterjedt, tartós, van hozzá minden. A 4 ütemű az csendesebb, kevesebbet eszik, de abból minimum 100-as kell, h ne toljanak le, az pedig már rendszámos (rendszám nélkülit NE vegyél, ha kárt okozol vele, akkor kiderül, s mindent neked kell fizetned, mert nem érvényes a biztosításod). Nekem egy 100-as, 4t Honda Lead-em volt, 2-2.5-öt evett, megbízható gép, de a kicsi (10"-es) kerekek miatt vigyázni kell az úthibákkal.

Ne feledd, h ruhára, sisakra is el fog menni egy százas, ha rendeset szeretnél. Amúgy meg írd be, melyik tetszik, s majd véleményezzük. :-)

#417161 Csokigyáros Előzmény: #417155

Nekem/lányomnak egy Yamaha Aerox van. Szuper, megbízható, gyors, keveset fogyaszt. tavaly tavasszal vettük, sisakkal 240-ért ha jól emlékszem. 2004-es, 50 cm3. csak ajánlani tudom. nekem azt mondták, csak japánt vegyek, és ne olasz honból származót. mint mindent ezt is a használtauto.hu-n vettem. pofára ez tetszett a legjobban, és hát a nagy vasam is yamaha.

robogó

#417155 Bendeguz

Sosem motoroztam, de nem is robogóztam. A bicajt tekerem kisgyerek korom óta. Elegem lett a BKV-ból, úgyhogy munkába tavasztól robogóval járnék. 15km a lakástól, tehát napi 30km-t mennék vele Budapesten. Milyen márkát, méretet, színt érdemes venni, hogy keveset kelljen szervizelni, keveset zabáljon és ne akarják lépten-nyomon ellopni? Mennyibe kerülhet egy ilyen gép? Mindennemű jótanácsnak örülök ezzel kapcsolatban. Köszönöm!

#406520 Csokigyáros Előzmény: #406080

az jó... nekem is főzhető lenne, de szeptemberben indul a főző... addig óvni kényszerülök :(

köszi, csak összefutunk azelőtt :)

#406080 kerikoma Előzmény: #405840

Első adag sárgabarack kész. Brutális lett, beleraktam abba fémflakonba amit adtál és vagy Alsóörsön, vagy valahol máshol majd átadom:-)))

#404904 Amatoregy Előzmény: #403977

blankra nem megyünk. Küldjél kostólót hétfőtől péntekig való adagot. Ha - esetleg - le megyünk.

Abból a tokajiból amit Pesten adtál már nincs véletlenül?

#403977 Csokigyáros Előzmény: #403926

okt vagy nov... lehet október is...

II. Erdőbényei Stockis Találkozó.. :)

addigra tesztelhető, mégha nem is tökéletes...