Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#417635 Nessuno Előzmény: #417611

Nah, kíváncsi leszek, hogy a pozitívan értékelhető CHF hír, hogyan hat a BUXra. Gondolom emelkedni fog az OTP, de vele együtt a többi is?

#417611 zeeh_ Előzmény: #417609

Nem kell izgulni, nap végére úgyis visszahúzzák, ahogy eddig is 7900-8000 közé. :)

#417517 Bodzaszedő Előzmény: #417515

Persze ha nem omlik össze addig megint a világ.Királyunk egyik embere valamelyik nap igy fogalmazott: "Magyarország már sokkal felkészültebb az újabb válságra" Kicsit elszólta magát vagy rosszul fogalmazott?

#417515 Bodzaszedő Előzmény: #417376

Lehet,hogy az állami pakkra spekulálnak.Tuszokmester (Concorde) megkapja olcsón a pakkot,abból visszaadja a shortra kölcsönvett mennyiséget,a maradék meg megmarad neki jó áron.Nyert a short ügyleten is,meg olcsón kapott papirt.Zsidók úgyis elsőbbséget élveznek az államnál.Ha igy van,nem egy rossz terv.Csak éppen rajtuk kivül sokan buktak rajta

Nyugi

#417437 Muskatli

Lehet, h ok nélkül, de a mai napon hosszu idő óta eloszor voltam nyugodtabb, h estarom van es nem mondjuk OTP-m vagy MOL-om... Mindenesetre picit biztatonak tűnt a mai napi teljesítménye...

#417429 Bendeguz Előzmény: #417411

Értsd már meg végre, hogy nem Te voltál a vevő! Hallucinálsz! Itt a zsék meg az arabok karöltve ármánykodnak és szövik a mocskos kis terveiket. LOL :D

#417418 royals Előzmény: #417416

Azt el sem tudod képzelni, hogy egyszerűen csak vesznek és eladnak emberek? Ha valaki le akarná önteni nagyobb pakkal, már rég a béka segge alatt lennénk. De nekem 8, hogy mit látsz bele. Én jól vagyok.

#417416 VadSpeki Előzmény: #417411

nem összeesküvés-elmélet, hanem ez összeesküvés. :-)

Pénteken is ugyanígy volt, amit írtam, nem csak a mai napra vonatkozik...

Szerintem nem Te voltál az a vevő, leszórták a nagyobb pakkot, a kozmetikázó lehetett a kis pakkos vevő is szvsz. De mindegy,ahogy gondolod, én is leírtam a véleményem, a múlt heti jóslatom helytálló volt mára is...

#417412 VadSpeki Előzmény: #417405

Természetesen a 10 db-okhoz képest a 300-400 db-ok nagyobbak. Pl. most is bent van egy 300 db körüli pakk...

Nyilván nem 10 ezer db-okra értem a nagyobb eladókat. A nagyobb vevők az 500-1000 db-osak, és ugyanekkora mennyiségűek a nagyobb eladók (a 10 db-os evőkhöz, eladókhoz képest)

#417411 royals Előzmény: #417389

Nem kell mindenre összeesküvés-elméletet ráhúzni. Megsúgom - de csak neked - hogy az a visszarántó 10-20 db-al én voltam. Pusztán csak azért, mert venni akartam pár db-ot, és nem azért, hogy kozmetikázzak. Paranoia betegség, vedd komolyan.

#417405 Pubertas Előzmény: #417389

Ezt meg honnan látod hogy nagyobb eladók is gyülekeznek a könyvben? én nem láttam az 5-ösben.

Ügyesen tartják továbbra…

#417404 zeeh_

Ügyesen tartják továbbra is 8k körül.

7945 a vége (-0,50%)

-3%-os BUX mellett egész jó.

Az a szcenárió teljesül,…

#417389 VadSpeki

Az a szcenárió teljesül, amit jósoltam még csütörtök-péntek felé, azaz kisebb pakkokkal visszahúzzák, míg előtte nagyobb pakkokat beszórnak....

A legutóbbi kötéseket is meg lehet nézni, 7700 Ft környékére beszórták a nagyobb pakkokat, míg pár perc visszahúzták 10-20 db-os mennyiségekkel 7899 Ft-ra...

Viszont már a nagyobb eladók is kezdenek gyülekezni a könyvben...

#417388 Lxrose Előzmény: #417385

Én el bírom képzelni, hogy van. Aki látta a DAX és az OTP zuhanását, az rájátszhatott erre. Nem kizárt, hogy azért van 7700 körül annyi vevő már.