Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Orco

Re: nincs cím

#416905 Fornit Előzmény: #416900

Hát kint 10€ volt nemrég, ha arányosítom az akkori 2600-al akkor 1500 alatti ár jönne ki. Na meg persze a kinti ár forintosítva is 1500 alatt van :-)

Elvileg mindjárt jönnie …

#416716 zeeh_

Elvileg mindjárt jönnie kéne egy öntésnek itthon kb. 1540-1550 vidékéig.

Kint beöntötték 5.6-ra.

"Az Orco megállapodást k…

#416150 Zotya32

"Az Orco megállapodást kötött, mellyel 53 millió euróért eladja az orosz eszközeinek egy részét a reoragnizációs stratégiájának megfelelően - adta hírül a társaság.

NagyBarnaMacko"

ajaj, reorganizáció... netán a végén felkérik BCs-t is ehhez? :)

Re: Orco Q2

#416141 zeeh_ Előzmény: #416139

Sajna nem nagyon voltam gépközelben az augusztusi zivataros időkben. Jó vétel lehetett volna 1500-1600 vidékén. Hígítás nekem se tetszik, meglátjuk.

Q2 gyenge.

Re: Orco Q2

#416139 Koffein Előzmény: #416137

Bővítettem a nagy vérzivatarban, meglátjuk hogy xopoklész lesz-e, vagy nem... idáig jó, csak ne lenne a hígítás :S de ez nem kívánságműsor :)

Orco Q2

#416137 zeeh_

http://www.orcogroup.com/media/half-year-results-2011

Nem túl szimpi nekem a Q2. :(

"Major uncertainties

Refinancing of GSG Berlin assets and of the Orco Germany bonds maturing in spring 2012 might prove challenging given recent worsening of macro-economic environment"

Sky Office eladás 6 hónapon belül, azaz elvileg még idén sor kerül rá. Azt a rallyt kéne majd alaposan elcsípni. :)

Ma érkezik a Q2. Feltét…

#415645 zeeh_

Ma érkezik a Q2.

Feltételezem, hogy nem lesz sokkal fényesebb, mint a Q1. Ellenben érdemes némi puskaport ide is bekészíteni, mert ha jönni fog a Sky Office hír, megint elszállhat, mint a Leipziger Platz esetén év elején.

Higít az ORCO, 3m új rv.…

#411852 Fornit

Higít az ORCO, 3m új rv.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/higit_az_orco_reszesedest_novel_a_ms.154059.html

"Az Erste elemzője szerint a tranzakció 6 euróra értékeli az Orco papírjait, ami bár a jelenlegi árfolyam felett van, a lépés mégis inkább enyhén negatívan értékelhető. A NAV ugyanis hígul, és még készpénz sem áll a házhoz. A KBC elemzője hasonló okokra hivatkozva szintén enyhén negatívan értékeli a bejelentést."