Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: Egyedi reszvenyek hataridon

#417498 matgab Előzmény: #417495

KBC-nél csak BUX-ra tudsz kötni.

Itt vki említette, hogy a random capitalnal lehet egyedi részvényeket is, de én még nem próbáltam, ergo nem tudom megerősíteni, de hívd fel őket, megmondják azonnal!

Re: Egyedi reszvenyek hataridon

#417495 DrWatson Előzmény: #417491

Hat koszi, akkor meg probalkozom. PETI papirinfo-n latom a koteseket meg a grafikont, de nem enged poziciot nyitni (azt irja nincs engedelyezve).

Egyedi reszvenyek hataridon

#417333 DrWatson

Sziasztok!

Tudtok olyan kereskedesi platformot, ahol egyedi reszvenyekkel lehet hataridon kereskedni? A PETI-ben en csak a BUX1112-n tudok megbizast adni, hiaba van hataridos szerzodesem. Probaltam mindenfele szurest beallitani, de sehogy sem megy...

Re: összhas

#395275 Cimballi Előzmény: #395171

Szerintem jó irányba kutakotsz amikor közvetlen elérést, amerikai céget és tarifákat, valódi tőzsdei termékeket, illetve valódi származékos instrumentumokat (ld. futures) keresel. Nekem az IB-nél és a Zaner-nél van számlám, a végtelenségig megbízhatóak. Amit mindig hangsúlyozok, hogy a kötési díjad (nyitás+zárás) nem lehet magasabb, mint 1 tick, vagyis 1 lépésköz, amit mindkét cég tud biztosítani.

Nem tudom, mire vagy kíváncsi, de igazából nem tudsz mire kíváncsi lenni, ezek működnek és kész. Az IB-nél pl. az utóbbi négy évben egyszer volt olyan, hogy verziófrissítéskor valamivel elcsúsztak és noha kereskedni akkor is tudtam, ugyanis az ajánlati könyv elérhető volt, de kb. 30 órán át nem voltak grafikonjaim, nem jöttek át adatok az Amibroker-be.

Tegnap publikáltam egy cikket, ami ugyancsak releváns lehet:

http://www.myelliott.blogspot.com/

#395171 matgab Előzmény: #395083

Van valakinek valami tapasztalata az interactive brókernél?

Nemzetközi részvénykereskedés terén (tehát nem certi meg egyéb nyalánkságok, csak mezei prosztó részvény).

#395033 Kissherceg Előzmény: #395030

Az Erste Befektetési Zrt. közleménye fedezeti és biztosítéki hirdetményének módosításáról (2011.06.17)

Az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG), Üzletszabályzata alapján közzéteszi, hogy a Társaság 2011. július 4-i hatállyal módosítja a Fedezeti és Biztosítéki Hirdetményét. A módosítás az egyes eszközök körét és fedezeti értékét (diszkonttényező) érinti. Ez alapján:

- új, fedezeti értékkel bíró értékpapírként bekerült az E-Star Nyrt. törzsrészvény (50%-os diszkonttényezővel) és

- a Hirdetményben felsorolt DAX értékpapírok diszkonttényezője egységesen 75%-ra változik.

A módosított Fedezeti és Biztosítéki Hirdetmény 2011. június 17-től elérhető a Társaság ügyfélszolgálatán és ügynökhálózatának ügyfélfogadásra nyitva álló irodáiban, valamint internetes oldalán.

#394995 matgab Előzmény: #394470

Sima egyszerű KÜLFÖLDI részvény adás-vételhez melyik brókercéget ajánljátok?

Melyik magyar brokicég a legolcsóbb? Mert én mindegyiket k.va drágának látom.

A külföldiek közül melyik az amelyik olcsó és elég on line regisztrálni és biztosnak mondható?

#394470 Zotya32 Előzmény: #394287

a napi szerint: OTP Bank évi 0,11%, min. 400 Ft

amúgy pedig

otp-s hirdetmény: Szüneteltetett Értékpapírszámla számlavezetési díja 400 Ft

Belföldi kibocsátású, hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok (állampapírok, vállalati kötvények és jelzáloglevelek) és OTP Alapok befektetési jegyei:

évi 0,11%, de min. 800 Ft esedékességkor

( https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Ertekpapir_H_20110527.pdf )

#394465 Amatoregy Előzmény: #394348

valaki próbáltam már mobilon. Nekem azt mondták, hogy megy nokia e5-00-án. Hát le se izéli...

#394348 RemegoKez Előzmény: #394287

"Negatív fejlemény ugyanakkor, hogy a KBC Securities és Equitas összeolvadásával a kereskedési rendszere folytán a piacon "PETI-sekként" emlegetett ügyfelek már nem tarthatnak ingyen alvószámlát.

A dobogó első helyét így − amennyiben csupán az árakat nézzük − a Random Capital veheti át ingyenes számlavezetésével, illetve 0,2 százalékos, minimum 99 forintos jutalékával, illetve a netes felületén 50 forintos kontraktusonkénti határidős díjával."

Re: Hogyan legyen gyorsan nagyvállalatunk?

#392512 filter Előzmény: #390716

http://online.kbcequitas.hu/kondicios_lista

Július 1-től kint is lehet kereskedni.:)

EGYEDÜLÁLLÓ FEJLESZTÉS A KBC EQUITAS-NÁL!

2011. július 1-től a KBC a PETI és a WebBroker kereskedési rendszeren keresztül számos külföldi tőzsde részvényeit teszi elérhetővé ügyfelei számára, hihetetlenül kedvező árak mellett! Nem CFD-kről, nem certifikátokról, vagy egyéb szintetikus pénzügyi termékről van szó, hanem valódi részvényekről, valódi tőzsdéken. Kereskedési felületünkről az Ön megbízása közvetlenül bekerül az egyes tőzsdék, például a New York-i rendszerébe és néhány szempillantás alatt Apple, Google, Coca-Cola, vagy éppen McDonald's részvények tulajdonosa lehet.

Az egyedülálló újítás következtében ügyfeleink ugyanabból a kereskedési rendszerből, ugyanarról a számlacsaládról érhetik el a rengeteg külföldi részvényt, mint a magyarokat. Mindez annak köszönhető, hogy ezen a napon a KBC Equitas Zrt. beolvad a KBC Securities N.V-be, 2011. július 1-től a KBC Equitas Zrt. ügyfelei a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének ügyfeleivé válnak*.

2011. július 1. után is zavartalanul, az eddig megszokott módon kereskedhet bárki a PETI és a WebBroker rendszerekben, mindössze annyi tennivalója van, hogy az alábbi táblázatból kiválasztja, a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének mely díjcsomagjába kíván tartozni. Az összeolvadástól kezdve a kereskedési rendszereket csak az tudja majd igénybe venni, aki választott díjcsomagot. Természetesen a dícsomagot kiválasztani, illetve megváltoztatni 2011. július 1. után is bárkinek lehetősége lesz a WebBroker Beállítások/Díjcsomagok almenüjében.

Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat új szolgálatásainkról, illetve az összeolvadásról a HONLAPUNKON!

Amennyiben kérdése van a fent leírtakkal kapcsolatban, forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz a (36 1) 889-2666-os telefonszámon vagy az info@kbcequitas.hu email címen!

Üdvözlettel,

A KBC Equitas Csapata