Ha viszont short akkor az fájni fog...
Szemmel láthatólag bőven van öntenivalója az eladónak... nagyobb pakkokat is beszórnak már...
Attól mert nem áll be minden eladó a könyvbe, még van eladó bőven... egyre több a bizonytalan ember sajnos, és mindig lesz valaki, aki beszórja ilyen nemzetközi hangulatban.
Véres medve piacon mindenki mérlegel és dönt, megnézi a nemzetközi híreket, az eurózóna alakulását, stb...
Ez van, lesz még rosszabb is...
-3,33%-os BUX mellett "normális" az E-star -3,44%-os jelenlegi produkciója.
Én továbbra is az állami pakkra tippelek, hogy azt szórják apránként már jó ideje VAGY az állami pakk átvételéhez csinálják az árat.
7700 vajon ki lesz-e öntve?
7703
Azért csak szerzett valahonnan még egy kis önteni valót.
Nem én. Talán egy óvatos vevő.
De szépen alakul a vételi oldal, már csak kötéseket kellene látni az eladóin.
Látszik, hogy ennyiért már nem akarja elkótyavetyélni senki.
Kíváncsi lennék, hogy ki áll ezen 200 db-os ajánlatok mögött. Nem először lehet látni ilyet az utóbbi napokban.
73 7800 7880 10
200 7760 7900 25
200 7755 7930 31
200 7750 7950 35
90 7710 7969 50
Vagy ebédel az eladó, vagy most kezdi visszavenni a pakkját.
Érdekes a helyzet, nincs eladó , és nincs vevő. Vajon azért nincs eladó , mert sejti, hogy nem lenne rá vevő?! Talán egy folyamat egy logika mentén véget ér?! Ezt feltételezvén akkor nem spontán folyamatok voltak, amikor minden szórást azonnal megvettek.
Másfelől az összes bizonytalanság beárazódott, elvileg a pozitív időszaknak kéne jönnie, persze a világgazdasági hatások nélkül értem. Meg a állam ügyetlen eladást nem feltételezvén.A fenti hatások nélkül jóval sanszosabb a közeljövőbéli emelkedés, mint a további szívás. Remélem.
Az nem az enyém volt. Csak úgy vettem észre, hogy ilyen pakkokkal napiznak mostanában.
Én 50-et vettem ma, ahogy írtam, aztán abból 10-et eladtam, mert valaki jelentősen főléigért (7950), aztán ezt vissza is vettem (7750).
Nem grafikont akarok látni, hanem a tiedet. Nem a más gondolatai érdekelnek, hanem a tied.
A fundamentális elemzésedről is szívesen olvasok, ha abban a cég szerepel természetesen.
Ha meg ezt az elemzési módszert nem ismered, majd megismered, amint a privát bankárod leszek, mivel egy külön "iskolát" állítok majd föl az új elemzési módszereimnek, ahol vegyes elemzési stratégiák is előtérbe fognak kerülni, pl. a globális hírek alapján történő jövőbeli fundamentális elemzés, azaz az újbóli recesszió milyen hatással lehet 1-2 éves távlatban a tőzsdei társaságok eredményeire, plusz további kombinációk, pl.: technikai elemzők bevonása, fundamentális elemzők meghívása, olyan emberek, elemzők meghívása, akiknek általában teljesülnek az intuícióik, megérzéseik, itt a hit ereje is megjelenik, stb.
Szóval ez egy szakértői mix, többfajta elemzőt bevonva a folyamatokba.
Így hosszú lenne, de ez egy új paradigma lesz a pénzügyi világban pár éven belül, ahol nem csak a technikai elemzés vagy csak a fundamentális elemzés kerül előtérbe, hanem másféle, különleges elemzések is...