Köszönöm
Ezt megerősíthetem, én tavaly nyáron dobbantottam tőlük, ingyenes volt a megszüntetés.
Sok minden lehetséges,még azt is el tudom képzelni,hogy nem akartak precedenst csinálni a lehetőségből,de akkor is szenyóság,hogy a régi ügyfelek szívnak és 50%-al fizetnek többet(éveken keresztül),mint az újak. Na mind1,ők tudják,nyomtathattak pár száz oldalt az új szerződéshez :)))
" Portfolio-nál számla megszüntetés ingyenes. "
Ezen állításon kívül a tapasztalataimat írtam le. Portfolionál és Randomnál van számlám.
jah, és ha a Főnök úr majd kéri, felveszem a "jobb oldali" ajánlatot is a táblázatba, de eddig nem láttam értemét.
Most nézem itt jobbra a link,hogy itt is van ilyen akció :)))))
gondolom azért utasított el, mert ezt a 0,3%-ot adja minden "viszonteladójának", lásd portfólió, és ha ő is megadja ezt a kedvezményt, akkor alávág az "viszonteladóknak", de lehet hogy egyben szerződést is szeg. érdekes helyzet.
Üdv!
Nem szokásom reklámozni internetes odalakat,de az elemzésközpont oldaláról regelve az ersténél is 0,3%-os a kötési díj...
Én is a 0,45%-os díjjal nyomtam,mikor szóltam nekik,hogy van egy ilyen,illene a régi ügyfeleknek is felajánlani,kerek perec elutasították.
Meg kellett szüntetni a számlámat,és nyitni egy újat innen regisztrálva.
Remélem tudtam vkinek segíteni,aki új számlát nyitna
köszi, este upgrade-elek...
forrást esetleg tudsz mondani? azért nem írtam bele, mert nem láttam a kondi listában.
Szia!
Portfolio-nál számla megszüntetés ingyenes. Kp befizetés ingyenes. Bankkártyás utalás közvetlenül Portfolio-hoz (ilyet lehet csinálni), viszont ha van számlád ERSTE-nél akkor ingyen tudod a folyószámla és az értékpapír számla között tologatni a zsetont, detto ugyanez a hozamplaza esetén. Randomnál csekkes befizetés ingyenes ( mert ügye vidéken nincs iroda), Randomnál ajánlat módosítás/visszavonás ingyenes.
köszi, ez így pompa