Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#417272 VadSpeki Előzmény: #417259

A szöveges elemzések híve vagyok.

Nézd vissza Hathor chartos elemzését, ha grafikont akarsz látni, abból egyből kiderül, hogy lefelé tört ki a szimmetrikus háromszögből és abból látni a 6000 Ft körüli célárakat. (persze aki ért a grafikonokhoz is)

Én az intuíciós, szövegelemzés, globális híreken is alapuló (globál-indikátoros elemzés) elemzés híve vagyok, továbbá a fundamentális elemzés is megy nekem. Plusz André Kostolany tanáscsait is figyelembe veszem hozzá...

#417269 Grizzly Géza Előzmény: #417253

Bakker,mikor az arany korrigált,gondoltam,dobom a rfvimet és áttolom arany long certibe TL11 6200 körül mozgott kb 10 napja,most 10000 felett van,tiszta hülye vagyok,sajnos a bukók után már azt sem lépi meg az ember,amit kéne... 1300 db árából kijött volna 1700 db,ki sem számolom inkább :))

#417259 Lxrose Előzmény: #417247

Nem látom, hogy az elsőből hogyan jönnél ki jól.

Még mindig várjuk az elemzésed kifejtését grafikonok feltöltésével, hogy a szakmaiságra koncentráljunk.

Re: Az augusztusi mélypontok is célkeresztbe kerülhetnek

#417257 Lxrose Előzmény: #417250

Nem értetted meg a problémát, bizonyára azért, mert csak "benéztél".

Ismét 100 db repült. Vig…

#417253 zeeh_

Ismét 100 db repült. Vigyáznak, hogy 7700 alá azért ne menjen (egyelőre).

#417250 Hathor Előzmény: #417215

Na ismét benéztem kicsit.

Ha esik az árfolyam akkor minek az embernek papír?

Én csak ezt kérdezem!! Miért nem jobb olcsóbban venni? Azért nem veszünk, hogy írhassuk, hogy esni fog ahogy Te szeretnéd.

Már ha érted amit írok..

ne válaszolj mert megint nem nézek vissza, csak szerettem volna ezt elmondani, mivel rákérdeztél. Az árfolyamról meg nem írok most semmit.

Talán ez a szerencsétlen…

#417247 VadSpeki

Talán ez a szerencsétlen valójában egy vérprofi, vagy tényleg bolond? :-)

Tegyük föl, szerencsétlen idióta, akkor ezek szerint a többi fórumozó, aki állandóan vele foglalkozik és minden beírására reagál, nem különb nála, hisz egy színvnalon vannak, és fölveszik a kesztyűt. :-)) ebben az esetben szerencsétlen a többi is ugyanúgy,mint ő, hisz sikerült elérnie,hogy vele foglalkozzanak,és reagáljanak minden hozzászólására,azaz ők is ugyaolyan szinten vannak. :-))

A másik esetben pedig azért reagálnak minden hozzászólására, mert tényleg komolan veszik, netán profinak tartják, komoly szakértőnek, azaz figyelnek a mondandójára.

Lehet még egy 3. eset, az előző kettő keveréke, azaz csak idiótának tetteti magát, közben meg egy valódi profi speki. :-)

Vajon melyik lehet a 3 közül az igaz, mi az igazság? Döntsétek el magatokban, de szerintem VadSpeki bármelyik szcenárióból csak jól jöhet ki. :-)

Fogadjátok meg matgab ta…

#417239 zeeh_

Fogadjátok meg matgab tanácsát és akkor a topic 90%-a nem erről a szerencsétlenről fog szólni... Köszi!

7701

#417234 Lxrose Előzmény: #417232

Ha hagyott 10-20 %-ot, de arra számít, hogy 6-7000 között visszavesz mindent, aztán persze tudja, hogy annak a duplája sem sok érte akár ez év végéig, akkor miért ne jósolhatna ilyen rövid távú célárakat?

#417232 vincentlauria Előzmény: #417220

Kedves Speki! Ha van papírod, és összeomlást vízionálsz, akkor ott a logikával gond van. Miért nem adsz el mindent, ha úgyis tudod, hogy lesz, még lejjebb is?? Miért raksz smileykat a nagy jóslataid után??? Főleg, ha azok beteljesülése után -elvileg Te is- sz@arabbul állsz. Szóval húzz már innen..

#417223 Lxrose Előzmény: #417220

Őszintén, mennyit hagytál %-osan az összes részvényedhez képest?

#417222 Előzmény: #417219

Korunk nagy humanistája !

#417220 VadSpeki Előzmény: #417215

Tévedsz, van papírom, de ettől én a pozimtól függetlenül objektív maradok. Másokkal ellentétben, akik eléggé elfogultak és nem látják a pozijuktól a medvepiacot, a görög fejleményeket, a készülődő újabb tőzsdei lejtmenetet, akár összeomlást, stb...

Jól esik,hogy Te is mindig velem foglalkozol a papír helyett, néha úgy érzem már, hogy ez az én topicom és én vagyok itt a házigazda, hisz néha pár ember csak velem tud foglalkozni, látni nagyon figyelnek mondandómra, az igazságra. :-)

#417219 Lxrose Előzmény: #417215

Bizonyára együtt érez a szerencsétlen kisrészvényes fórumozókkal, akik nézhetik, amint a részvény az általa vázolt forgatókönyv szerint mozog.

Vettem, ha már ott volt

#417217 Lxrose

Ha már valaki ilyen okosan berakott 50 darabot 7710-re, akkor megvettem. Alatta 9 Ft-tal vevő volt, a legjobb eladó meg 270-nel felette.

#417215 Előzmény: #417213

Szerintetek ha valakinek nincs egy darab papírja sem, akkor milyen alapon irkál olyanokat, hogy "lehetünk" ?!