17950 re tippeltem a nyitót, lezártam a shortom, mert a pénteki nap megnyúzott idegileg. én18k alatt adnám.
17950 re tippeltem a nyitót, lezártam a shortom, mert a pénteki nap megnyúzott idegileg. én18k alatt adnám.
Hát nem nagyon akarunk esni, legszívesebben venném már, de nem teszem :)
Viszont 269 az euro, 248-9körül a CHF, ez gyengül, mármint a forint
Szép nyitás 160fölötti negatív KT!
ajajajajajaj
sp elindított 5percesen emelkedő tetőt
Egy kinti ünnepnap (előtte egy hétvégével), plusz egy dojival, plusz egy szép obama beszéddel lehet szépet emelkedni holnap ,-)
Hétvégén 2001.09.11. WTC 10évforduló!
Csak nem akarnak beborítást akkorra, szerintem mindent hárítani fognak a rossz hangulat megelőzésére.
Ma lehet manipulálni...
Ma várható adatok:
Ünnepnap: Egyesült Államok, Kanada
TR 09:00 Fogyasztói árak (CPI),év/év, aug, előző: 6,3%
EZ 09:53 Német szolgáltatóipari BMI, részletes, előzetes: 50,4 pont, várt: 50,4 pont
EZ 09:58 Eurozóna szolgáltatóipari BMI, részletes, előzetes: 51,5 pont, várt: 51,5 pont
GB 10:30 Brit szolgáltatóipari BMI, részletes, előzetes: 55,4 pont, várt: 54 pont
EZ 10:30 Eurozóna Sentix befektetői hangulat-index, szept., előző: -13,5 pont, várt: -18 pont
EZ 11:00 Eurozóna kiskereskedelmi forgalom, hó/hó, júl, előző: 0,9%, várt: -0,1%
Ma Obama tart egy fontos tájékoztatót, ami állítólag fontosabb a Jackson Hole konfinál is! Holnapra meg is adja az irányt, addig bizonytalanság a trendvonal alján kint, ezzel bizonytalanságban tartva ma a piacokat.
Negatív szcenárió pedig:
http://postimage.org/image/c8wyolk4/full/
Mindkettőre figyelek.
Első kép alapján ma már venni kell az esést, ezt figyelem mennyire veszik a mai napot, második kép alapján fej-vállra gyúrna tovább, bár nem vág a képbe egy csökkenő trendben egy újabb lefele mutató trendfordító alakzat, így ezt óvatosabban kezelem.
ilyesmire számítok Én is kint. Nem csináltam elemzést, majd ma.
Van egy ilyen tervem kintre. S&P mintha dojit alakítani ki mára:
ez a magyar egy phász piac, shortoltam kistoppoltak, longolok kifognak stoppolni, közben kint egy 15%-os utat jártak be a piacok... :) Itt meg szopatnak minden kereskedőt...
Hát BUD koma, mi is meg vagyunk tréfálva.
Nyitóban esés, aztán meglátjuk megveszik-e megint..
Nem értem minek kellett dupla alj nyakvonal fölé húzni az indexeket kint, ha utána visszaadták alá azokat, na mindegy, mert legalább több napig egy irányba megy, de itt minden nap másképpen haladunk.
Ajjaj..... Pénteken ugyebár mér 8 pontot esett USA zárásunk után, ma meg -0.88 % on van a futi...ami nagy baj a BÉT irányítói számára....mert csak 150 pontot emelkedhetünk...:-))) és még többe kerül hogy a háromszögben tartsák a BUX ot :D
a telcsike meg a ricsike tartotta a piacot
de csak azért, mert eddig ezeket szidták a legtöbben ĐĐĐ
S&P -2.53%ra bevágva záróban.
Érdekes, hogy így tartották piacunkat.
Szép kis hasznot érhettek volna el a shortosok ma.
Egyszer longosnak fáj, máskor shortosnak, harmadszor egyik sem érti most mi miért van, vagy éppen miért nincs..
Margaretta drága!
Sajnos nem ettől lesz jó a hétvégém, ennél többre vágyom ,-)
de köszi!
Egyébként sok jó blogot raktam fel. Nem nagyon tudok olyat ami utólag nézve nem állta volna meg a helyét. Talán a KEG csökkenő ékek halmaza volt ami nem ment egyelőre tovább, de utána megláttam benne dupla aljat, és azon elemzés bejött. Szépet ment rá ,-)
Ezek az S&P, DAX blogok jók lettek. A tripla csúcs is tickre letörés előtt, meg a fordítós dupla alj is, második gyertya után
Szerintem Kósa meg szíjgyártó vette ma egész nap, lehet hétfőn megint bejelentenek valamit, amitől most meg 25E lesz a 1112.
Egész Európában a BÉT esett legkevesebbet.
lengyelek is -2.8 % on vannak..
Köszi :)
Adtam pontot, hogy jó hétvégéd legyen :)