A világ globalizált voltát mutatja, hogy már az amerikai pénzügyi hirekben is az európai eseményekkel indokolják a további esést.
Ez igencsak bekorlátozzz az USA-ból várható pozitiv impulzusok hatókörét.
A világ globalizált voltát mutatja, hogy már az amerikai pénzügyi hirekben is az európai eseményekkel indokolják a további esést.
Ez igencsak bekorlátozzz az USA-ból várható pozitiv impulzusok hatókörét.
Optimisták, ezért most jól beadják, majd szeptember utolsó hetében felrántják a béka segge alól a béka seggébe.
Na végre egy jó adat...
Ez is csak pár másodperces orgazmus volt :D
http://www.mfor.hu/cikkek/Erosodhetnek_a_befektetesi_alapok_a_harmadik_negyedevben.html
Szóval lehet építeni a short pozikat :-))
végülis....mi úgysem tudunk semmit tenni hogy megmentsük a világot..nem vagyunk mi Bruce Willis.. legalább a shortokkal keressük meg jól a pénzünket...vagy éppen a longokkal...a többi engem nem érdekel.
Opcionális: túl sokat estünk, vagy ők estek keveset:D
Egy dolog viszont aggasztó: a németeket összenyomja az Euró súlya:( és velük együtt mi is a pincébe kötöttünk ki.
Viktor még bedob néhány szenzációs nem lesz megszorítás dumát és megint kicsinálják a bankpapírokat.
megnéztem...tényleg túlestük ezek szerint USA -t......nem is néztem mostanában..de az volt az érzésem hogy keveset estünk mégis...lehet hogy azért, mert amikor estünk akkor velük együtt mentünk korábban, de most elszakadtunk tőlük nagyon... becsapós kicsit....
Szia!
Majd mikor belépsz legközelebb az oldalra nézd már meg az oldal alján található összehasonlító chartot.
Ott látszik kinek hol kellene lenni.
azért még 8 pontot esett az SP zárásunk után...kíváncsi vagyok hétfőn milyen ürüggyel akarják felfelé erőszakolni itthon az indexeket....
simán 1000 ponttal lejjebb kéne már lennünk.
A legnagyobb vihar is csupán enyhe borzongás ehhez a válsághoz képest.
"Időközben a Nemzeti Hurrikán Központ jelentése szerint a Mexikói-öbölben egy újabb óriási vihar van kialakulőban, melynek a Lee nevet adták. A vihar lassan észak-nyugati irányban mozog."
görög hitelcsomag részlete, fos amcsi adat most meg ez a Lee :)
Valamilyen oknál fogva 78 ezres javulást vártak, ahhoz képest igen rossz lett.
Egyébként a válság kezdeti szakaszában ez még nem zavarta volna őket, már 2008-ben több olyan rossz pénteki munkaerőpiaci adat volt, ami után elkezdtek rallizni.
Ezt most nem teszik, ez is mutatja, hogy a válság 'érett' szakaszába jutott - már elvesztek az illúziók is.
valamit nagyon elnéztem. Shortban vagyok és nyerőben. És nyerő is védve.
Még a végén vissza ir a bróker cég, hogy technikai hiba és nem is valódi a pozim....
ha ezüst ma elmenne 43.50-ig akkor short nyilna (már ha 9-ig teszi meg...)
annyira azért nem lett szar az adat, ráta maradt egyhelyben, nem nagy cucc, hogy ebben a hónapban nem bővült a foglalkoztatottság, majd a következőben, örüljenek, hogy nem bocsájtottak el :D, vagy rossz adat-> jön Berni apó, csupa pozitív dolog, erre nem kell esni 2,5%ot:)