Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#417017 taresz Előzmény: #417015

Ebben nem értek egyet. Ha nagy gáz lesz és Viktor gyerek egy napra félre tudja tenni az önérzetét, akkor inkább bekopogtat IMF-hez. Még mindig olcsóbb lesz annak a kamata, mint fika áron eldobni az mnyp-s pakkot. A másik "jó" oldala az lenne a dolognak, hogy legalább valaki valamelyest kontroll alatt tartaná a költségvetést.

#417016 egyetleneim Előzmény: #417010

A papírral visszatérve a következő jó hírekre várok:

EETEK refinanszírozás

EETEK Zrt. eladás

Sikeres romániai ügyfélkampány

mieleci gázerőmű-beruházás befejezése

Lengyel kötvényprogram indítása

#417015 egyetleneim Előzmény: #417012

Afelől nincs kétségem, hogy az állami részvényeket még az idén értékesítik. Mindet. Ha nagy gáz lesz, akkor az ár sem fog nagyon számítani. A mai erős bux nekem is meglepetés volt. Ez nekem hétfői esést jelent.

#417012 Előzmény: #417010

Veszélyt érzek, remélem rosszul, de résen kell lenni. Pár napja mondták, hogy eladják az idén a lenyúlt részvényeket. Ma feltűnő módon minden áron támasztották az OTP-t. (is) Lehet rémeket látok, de nagy gáz van , hatalmas hiány lesz, és nagyon kell a pénz.

#417011 egyetleneim Előzmény: #417010

Hát most egy "szakértő" nagy bajban lenne, mivel nagyon torzítanak a számok, mivel nem minden eredmény a működésből származik, hanem abból is, hogy könyv alatti értéken vették meg az EETEK-et. Ráadásul a q2-ben nem mindent konszolidált még a, így a q3, de inkább a q4 idején látunk majd tisztábban. Ha fair értéket számolsz a szokásos p/e, bv/ebitda, vagy akár a saját tőke alapján számítható bevett tételeket alkalmazd. Egyszerű szorzás-osztás az egész.

#417010 Bodzaszedő Előzmény: #417008

Egy ebben szakértő azért jó lenne,ha kizárólag a jelentés alapján mindenféle funda figyelembevétele nélkül kiszámolná a cég jelenlegi értékét egy részvényre bontva.Akkor látnánk világosan szerintem.Én sajnos nem vagyok ebben jártas

#417008 egyetleneim Előzmény: #417005

Azért a mai hírnek is szenteljünk egy pár szót. Befejeződött az EETEK átalakítás és fél millió euróval kevesebbet költött erre a cég. Ez pozitív, egy problémával és fél millával beljebb vagyunk.

Most következik az EETEK Zrt. értékesítése és az EETEK akvizíció lezárása. A gyj-ből arra következtetek, hogy utóbbi már a küszöbön áll, akkor pedig hamar csőbe kerülhet egy újabb projekt. Lengyelországban több céget is megnéztek maguknak...

#417005 taresz Előzmény: #416999

Ilyen ez. Ha három hónappal ezelőtt ezt tudom, akkor meg sem veszem csak most.

#416999 Ronin_ Előzmény: #416991

Ha két héttel ezelőtt tudtam volna, h ma h állunk, eladtam volna mindent.

Ma meg visszavettem volna.

#416988 Bodzaszedő Előzmény: #416984

Arra azért gondosan ügyelt tegnap is meg ma is,hogy 8k alatt tartsa.Mutatni akarja az irányt....De remélem ez a vevő megszivatja már végre

#416984 panpeter Előzmény: #416980

Ugyanaz az eladó volt mind szerintem, csak meg akarta mutatni hogy van még neki. Mindenesetre beönteni már nem merte. Jó jel.

Hmm,záróban hogy előkerü…

#416980 Bodzaszedő

Hmm,záróban hogy előkerült pár nagyobb pakk és micsoda versengés folyt,hogy ki adja el annak az egy vevőnek.Elég szánalmas

#416931 hAliG Előzmény: #416926

Na most értem haza. Kicsivel szebb képet mutat, mint amikor elindultam a munkából :)

Kivérezhetne végre már ez az eladó!