Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#416915 VadSpeki Előzmény: #416907

Nem. Úgy gondoltam, ahogy írtam. kis felhúzások és nagyobb öntések, ahogy eddig is volt. Folyt. köv. jövő héten...

#416903 Grizzly Géza Előzmény: #416894

Én már gyakorló alkoholista vagyok,mióta leszoktam a drogokról :D :D

Szívesebben fizetnék 15 k-nál,de a 12 is renben van:)

a vevők kezdenek elbizon…

#416902 VadSpeki

a vevők kezdenek elbizonytalanodni, nagy speki megy itt!

szerintem kisit felhúzzák és jövő héten tovább folytatják az öntést 7000 Ft irányába.

Eddig is így volt, kis db-okkal visszahúzzák, majd piacin nagyobb pakkokat öntögetik...

#416896 zeeh_ Előzmény: #416890

Most nézem, kikapták 7880-at, amíg nem figyeltem pár percre. Nem igazán akar ez innen 8000 vidékéről eltávolodni, támogatják.

#416894 panpeter Előzmény: #416888

Szerintem mi qrva nagyokat tudnánk inni együtt:) 10k-nél én fizetek, 12-nél Te. Reméljük még mind a 2 idén lesz.

#416887 Grizzly Géza Előzmény: #416879

Szerencséd,hogy 1 pohár borral kevesebbet ittam,mert most kitiltatnám magam Kissherceggel :)) Többiek:mennyi real valaki,beszart az ebrokim :( Köszi

#416884 matgab Előzmény: #416847

Tekintettel arra, hogy kissé narcisztikus és vmi szociális problémája van az illetőnek, ezért minél többször reagáltok rá, beírásaira, vagy személyére, annál többet fog itt forgolódni, mert végre valaki SZÓL hozzá...És akinek nincs a való világban barátja, az azt is értékeli, még ha le is fikázzátok...

Ezért jótanácsként tudom javasolni az általam használt módszert: először nézzétek meg ki írta a hozzászólást és ha olyan figura, akit a nem virtuális világban elzavarnátok, annak a beírását ne is olvassátok el!

#416879 VadSpeki Előzmény: #416875

Üdv. Kissherceg!

Láthatod taresz és Bendeguz személyeskedett velem. Én meg írtam nekik priviben...

Kérem a kitiltásukat a moderátortól! tessék visszaolvasni hogy kezdődött! Írok naivan a részvényről, erre durván betámad 1-2 ember, de már rájöttem itt csak rózsaszín dolgokat lehet írni a részvényről.

#416875 Kissherceg Előzmény: #416867

nos kedves fórumozók, itt tessék viselkedni, mert nem ott vagyunk. Akik károsak a fórum számára kitiltásra kerülnek. SZóval semmi egymás heccelése, az menjen priviben.

törölve

#416864 VadSpeki

Csak egy kis megjegyzés: Ennek az 1-2 személyeskedő embernek annyi gerince sincs, hogy vissza merjen írni nekem priviben, mivel írtam nekik privátban, lehet nem tudnak rá mit válaszolni. Szóval egyesek csak itt a közös fórumon nagy szájhősök, és a valóságban igazi gerinctelen, nyuszi emberkék. Én csak a jellemüket, magatartásukat minősítem, nem személyeskedem, szóval nem bírják az őszinte kritikát. Na kellemes hétvégét, mentem is!

Kiváncsi vagyok, mikor éri el a korábbi mélypontot és mikor lesz meg a 6000 Ft-os szint. Pár hét lehet kell, mivel a görög tém szeptember közepén lesz durvább. na üdv.!