Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

törölve

#416856 VadSpeki Előzmény: #416847

Mindenki magából indul ki! Ha nem vennéd észre magad, és 1-2 társad, a lényeg, ha nem vennéd ézrre Te és 1-2 társad cseszitek szét a fórumot a személyeskedésekkel! Erről ennyit. Írtam neked priviben!

Mi a baj a nemzetközi hírek belinkelésével és a részvényről leírt véleményemmel? Fáj a nagy bukó? Ez van, nem én tehetek róla! Lesz még sokkal rosszabb is, megsúgom, a nemzetközi helyzet miatt is, szóval 6000 Ft környékén lehet tovább személyeskedni!

törölve

#416855 panpeter Előzmény: #416841

OFF

Csülkös körömpörköltet főzök és kacsát sütök. Közben az áprilisban beszerzett 108 palack Vylyan rizling utolsó darabját iszom természetesen fröccsnek. A körülményekhez képest (árfolyam) egész jó hangulatban vagyok. Néha belenézek a fórumba és a te baromságaidat látom.

ON

Húzz már a fenébe Johnny1!

Re: nincs cím

#416853 zeeh_ Előzmény: #416847

Vigyázz, mert mindjárt te is kapsz egy PÜ-t tőle. :))

USA nyitás után lehet, hogy lesz még egy lefelé kör.

törölve

#416847 Bendeguz Előzmény: #416841

Mikor fog vegre leesni, hogy itt teged mindenki kirohog es egy szanalmas kis senkinek tart? Szaladj ovobacsihoz, hatha moderal :-D

Kedves kelvin, tisztelt …

#416841 VadSpeki

Kedves kelvin, tisztelt moderátor!

Kérem szépen az utóbbi hozzászólásokat visszaolvasni, taresz és Bendeguz durván személyeskedő hozzászólását, és kérem a moderálást az alpári stílus miatt, amit nem áll szándékomban viszonozni, mivel nem kívánok lesüllyedni egyesek színvonalára.

Előre is köszönöm szépen!

Továbbá, bátran el lehet olvasni a mai hozzászólásaimat, semmi személyeskedőt, bántót és olyan dolgot nem írtam, amivel kiérdemeltem ezt a durva hangnemet.

Szemmel láthatólag nem is vettem föl a kesztyűt és nem személyeskedtem viszont!

Kérem taresz és Bendeguz fórumozó moderálásának átgondolását is, mivel szerintem ilyenkor lazán lehetne az adott személyt is moderálni, amikor ilyen alpári stílusban írogatnak egyesek!

Köszönöm, szép napot!

#416836 zeeh_ Előzmény: #416830

Így van.

7750-en áll 323 db és még 7700-on is volt vagy 700 db. Nap végéig megkaphatják. :-/

#416826 Lxrose Előzmény: #416820

Annyit nem adott el. 900 feletti mennyiség állt bent előtte, de csak 120 ment el 7770-en.

törölve

#416825 taresz Előzmény: #416796

Na idefigyelj Te gyepenfogant parasztgyerek. Amíg pozícióban voltál addig Former farkát szopkodtad minden nap. Aztán belerúgtál.

Most Hator a soros? Ha mégis fordul és emelkedik, akkor bele fogsz rugdosni?

Ha attól van orgazmusod, hogy a szerencsétlen beragadtakon élvezkedsz, akkor azt kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb öröme Te gyökér jószág.

Ha úgy érzed lehet a moderátorhoz szaladni.

(A többi embertől elnézést.)

törölve

#416823 Bendeguz Előzmény: #416791

Olyan szinten vagy retatdalt, hogy az mar felelmetes. A szep szobol, baratsagos hozzaszoladokbol jol lathatoan nem fogsz fel semmit, csak lokod a hablatyot es visszabofogod a forumtatsak velemenyet. Sajat ertekelheto megnyilvanulasaid egyedul a hirek lehetnenek, amiket belinkelsz, de sajnos ezeket se tudod helyukon kezelni. Az osszefuggeseket sem latod, de legalabb pozidtol fuggoen ontod magadbol a "jotanacsokat". Koszonjuk, nagyon hasznos tagja vagy kozossegunknek!

#416817 Lxrose Előzmény: #416806

Nagy vevő és eladó egyszerre eltüntek. Talán el akarta adatni a pakkját valaki, de most, hogy vackok lettek a munkaadatok, inkább kiállt?

törölve

#416806 zeeh_ Előzmény: #416791

Szerintem inkább neked kéne oda visszamenni, Bendegúz jó helyen van és nem hülyeségeket beszél a nap 24 órájában, mint te.

Re: Féléves Jelentésből

#416796 VadSpeki Előzmény: #416785

A nemzetközi helyzet legfeljebb csak rövid távon lehet jobb.

Viszont 1-2 hónapos távlatban, bőven lesznek még itt szakadások globálisan, a mai hír is elég durva:

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/felfuggesztettek_a_gorog_targyalasokat_kezdodik_a_vesszofutas_frissitett_.494459.html

http://www.portfolio.hu/gazdasag/ujra_a_gorogok_miatt_idegesek_a_piacok.154761.html

Szóval még bármi lehet, az is elképzelhető ezek után, hogy a görögök adósságátütemezést, könnyítést kérnek (teljes vagy részleges átstruktúrálás, adósság kamatainak csökkentése, stb.)

Ez lavinát indíthat el....