bocsi: haliG-nek. elírtam
Ha ilyen alpári hangnemben írogatsz itt nekem,akkor menj inkább a portfolióra, ott trendi ez! :-)
Egyébkén nekem is ugyanezt mutatják az elemzéseim, a chartok!
Hathor elemzését nézd vissza, és haliG célárfolyamait.
Nekem 5800-6200 Ft-os alj jött ki. Szóval kb. ugyanannyi, mint Hathornak.
Na gyerekek 12k-11k-9k után ismét elérkezettnek láttam az időt egy kis bővítésre...
Ha a nemzetközi helyzet nem fokozódik túl, akkor innen mr csak felfele mehet az út.
Bzmeg csak mas tollaval tudsz ekeskedni? Keszits vegre egy szajbatoszott elemzest ha ennyire okos vagy!
Nagyon úgy néz ki, hogy ismét célba veszi a korábbi, 7300 Ft körüli mélypontot.
Hathor elemzése elég jónak tűnik, lefelé tört ki a szimmetrikus háromszögből, így csak idézve haliG elemzését is, 6000 Ft körüli árfolyamszint is szóba jöhet.
haliG elemzései is többnyire jók, Ő még azt írta, hogy legrosszabb esetben 5200 Ft is szóba jöhet, ha lefelé tör ki a szimm. háromszögből.
A lefelé törés megtörtént, már csak az a kérdés ezek szerint, hogy milyen időtávon éri el ezt a 6000-5000 Ft körüli szinteket.
Egyébként újabb 550 db körüli mennyiséget dobtak be piacin és egyre több az eladó a könyvben is, már 7900 Ft-on is megjelent 200 db körüli mennyiség és 7850 Ft elé újabb eladók jöttek...
előbb-utóbb itt is beindul a nagy kitárazás szvsz.
VadSpekit nem lehetne kimoderálni ????????? Zavaros gondolatai vannak nagyon :(
Ekkora hulyeseget, mint amit megint írsz..... No comment...
MOL-nak is van ciprusi offshore cége. Most akkor qrva szar cég a MOL ugye ? Pont az ilyen ökörségekre csináltad az új fórumodat nem? Már bocs:)
Tudod, sokan nem írnak be, így az itteni beírogató pár kisbüfi nem fedi le a részvényesek többségét. Mondhatjuk nem lenne reprezentatív a minta, ha közvéleménykutatást szeretnél itt készíteni. :-))
Egyébként meg majd az eladói oldal fogja megmutatni Neked, hogy milyen stabil is az árfolyam...
A keresőbe nézz utána Ciprusnak, érdekes infókat lehet megtudni...
Nekem is feltűnt már.Köze lehet ahhoz,hogy ilyen olcsón adták el meg egyáltalán eladták a céget.Egyébként egyáltalán nem zavar :-)
Oké, tegye fel a kezét, akit még zavar az Eetek ciprusi székhelye!
Tudod, az a helyzet, hogy most itt nem rólam van szó. Én 2 fontos dolgot fölvetettem, és szerintem ezen megválaszolatlan kérdésekkel nem csak én vagyok szkeptikus. A komolyabb pakkok eladásai sok tényező miatt lehetnek, talán mások is hiányolják az új tulajdonosi struktúrát és netán másoknak sem tetszik a ciprusi székhely téma EETEK Limited ügyben...
Egyébként meg globálian ez nem csak paráztatás, tényleg egyre nagyobb a valószínűsége a W-nek, csak meg kell nézni a globális makroadatokat és az augusztusi tőzsdei összeomlást, amire legutóbb 2008 őszén volt példa, mármint ugyanolyan mértékű esésesekre...
Szerintem Bernanke bejelentés előtt megint "elő fognak jönni a félelmek". Vagyis mutyiznak egy jót megint globálisan
Igen,az államnál lehet a legjobban alkudni
Akkor szerintem ne is vedd már vissza a részvényt és nézz valami jobbat helyette!
A másik, számomra szkepticizmusra okot adó információ:
A Féléves Jelentés 10. oldalán olvasható (ahol a leányvállalatokat sorolják föl):
EETEK LIMITED - Székhely: CYPRUS
http://bet.hu/newkibdata/108110235/Els__f_l_v_E_star_2011.pdf
Ti ezt olvastátok már?? Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem ez a Cyprusi székhely valahogy nem tetszik....
Csak egy apró észrevétel volt. A frissített tulajdonosi struktúra hiánya és a fent idézett székhely miatt sajnos szkeptikus lettem...
Zeeh_ mar egyszer mar csinaltak arat a tokeemelesnel, nem? Nos, azok nem neznek jo szemmel ezt az akciot, akik 10e nel betoltak a zsetont...Ezert nem gondolom, hogy ilyen akcio zajlana.
Arra gondolok, hogy van egy nagy kiszallonk, megkovetve magam tenlyeg lehetseges hogy az allam adja. Megmondom oszinten en mar nem tudom mi folyik itt.
:)
Az a kérdés csak, hogy hol lesz az MNYP pakk átadó (amennyiben nem az állam csepegteti). Egyre gyanúsabb, hogy az átadáshoz csinálják az árat, a céggel a Q2 alapján nem látni olyan nagy problémát.
Nekem két fontos észrevételem lenne.
Ami miatt kicsit aggódhat netán a részvényes (legalább is én így vagyok vele):
A frissített, legújabb Tulajdonosi struktúra hiányzik!! Erről nem volt hivatalos tájékoztatás, ha jól tudom, javítsatok ki nyugodtan, ha tévednék...
Szerintem a minimum az lett volna, hogy a nyári tőkeemelés után, legkésőbb nyár végére kiadnak egy Tulajdonosi struktúrát, részletesen leírva benne, hogy pl. kik rendelkeznek nagyobb pakkokkal a tőkeemelés után, gondolom én, hogy nem 100 lengyel kisbüfi jegyzett 10 000 Ft-on.
Vagy minden jegyző csak annyit jegyzett volna, hogy 1 % alatt maradt a részesedése? Na ez is lehet persze, de csak jegyzett nagyobb befektető is, aki elérte a minimum 1 %-os részesedést.
Szóval ezekről nem kéne valami hivatalos közzététel és a részletes, új tulajdonosi struktúrát közzétenni?
Így lenne transzparens! Vagy most ezt csak én hiányolom???
Csak egy fölvetendő gondolat volt.