Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#416552 BudFox Előzmény: #416547

szerintem te csinálod nagyon bölcsen hogy nem kereskedsz most....

én is elhatároztam ma hogy ilyen háromszögek míg tartanak kerülöm a piacot....nézzétek micsoda idiotizmus, meg csapkodás van most is...

a médiában is....totál őrület..a zsidók jól a kezükben tartják az irányítást mondhatom....

nem vagyok hajlandó lezá…

#416548 szotyi

nem vagyok hajlandó lezárni a shortomat 3%os chfhuf-nál

lehet megbánom de akkor sem.

#416547 Bluebalu Előzmény: #416541

Szia ricsi:) nem nem, de agyalok, értékelek...ezért kérdezek...de a pénzem égetni nem szeretném...a helyzet az h képtelen vagyok megnyomni akár a vétel-akár az eladás gombot, egyszerúen nem megy és sztem ez egy jó darabig így lesz...

#416545 BudFox Előzmény: #416540

hát persze sokszor elszakadunk USA -tól...a múlt heti, meg az e heti OTP nagy vevő / eladó miatt is... kis piacon oda tesznek bennünket ahová akarnak..

#416543 BudFox Előzmény: #416539

de délelőtt kiléptünk a háromszögből lefele..szerintem...vagy szerintetek nem ?

nem szignifikáns ?

#416541 Ricsi Előzmény: #416540

Kellene...

Gondolom, azóta sem csináltad meg, amit mondtam. Ez persze nem baj, de akkor minek kérdezel?

#416540 Bluebalu Előzmény: #416537

a hatinak reálisan sztem egy ezressel fentebb kéne lennie, az h nincsen egy röhej szintén sztem...

#416537 BudFox Előzmény: #416531

igen...ez a háromszög kereskedés átka :-)) köpönyegforgatónak kell lenni.

#416534 Bluebalu Előzmény: #416524

igen poont erről beszélek...h nem bír emelkedni látjuk, de tovább le szerintem nem kéne akarni...mert sok minden pengeélen táncol...innen még vissza lehetne egyensúlyozni valahogy évek alatt...lentebbről már bajosan...akkor az ott is marad jóideig...magával rántva sokmindent és sokmindenkit...és hiába lesz pl budnak:) **** sok pénze...semmit nem fog érni...2009 még túl közeli ahhoz h mégegy olyat túléljen a pénzügyi világ sztem...

#416531 Kissherceg Előzmény: #416529

azért mert félnapja shortolsz, nem kell prédikálni a pokolról, mikor 24órája iszonyat long mellett volt hiszti :))

#416529 BudFox Előzmény: #416523

Matolcsy is megint negatívan szólalt meg...

CDS felár listán a világranglistán a top 8. helyen vagyunk...szerintem külföldiek biztosra vesznek már egy leminősítést...sajnos..

#416524 szotyi Előzmény: #416523

engem nem nyugtat meg a huf mai teljesítménye.

(de 17k alá nem szivesen várnám mégha a pozimnak jót is tenne)

#416523 Bluebalu Előzmény: #416505

hova az istenbe várnátok le hát olyat esett h nincsenek rá szavak hova essen még??? ezek részvények bakker ezen áll vagy bukik a világ...komolyan nem értem...persze essen nulláig...de akkor vége a világnak...