A kertek alatt szép csöndben felhúzták, nem is kicsit, érdemi visszatesztek nélkül. Az aug 1-i nyitó felett van, a jelentősebb papírok közül egyedül...
A kertek alatt szép csöndben felhúzták, nem is kicsit, érdemi visszatesztek nélkül. Az aug 1-i nyitó felett van, a jelentősebb papírok közül egyedül...
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Tradewinds Global Investors, LLC befolyása 10% felett
Az EGIS Nyrt. a jogszabályokban előírt 10%-os bejelentési küszöb átlépésével kiváltott tulajdonosi bejelentés alapján közzéteszi, hogy a Tradewinds Global Investors, LLC (2049
Century Park East, 20th Floor, Los Angeles, California 90067, Amerikai Egyesült Államok)
801.740 db EGIS-részvény birtokosaként a Társaságban 10,297%-os befolyással rendelkezik.
Budapest, 2011.09.28.
EGIS Nyrt.
"Összességében a Richterre 43 865 forintos 12 havi célárfolyamot határoztak meg az elemzők, míg az Egis esetében a fair érték 22 000 forint lett. Miután a papírok az elmúlt hónapokban jelentős esést produkáltak, a jelenlegi célárakhoz képest komoly, 30 ill. 53%-os felértékelődési potenciál van bennük. A Richtert továbbra is vételre javasolják az elemzők, az Egisnél pedig az ajánlás a korábbi felhalmozásról vételre módosult. "
14900-ról indulva:
1. lefordult 15500-ról
2. lefordult 16000-ről
3. lefordult 15500-ról
Azt hittem lejjeb jön és benéz 14k alá. Nem sokon múlott tegnap.
Lehet, ez a felkotes volt a letores visszatesztje??? En eladtam mindenesetre a bizt. kedveert parat.
De az is lehet, h. vmi jolertesult tradeli ezt is es holnap 17k lesz...
Most mar lattam a kepet is. Duplaalj valoban ezen az idotavon.
Inkabb tripla emlekeim szerint. A kep nekem most nem nyilik meg, majd otthon ranezek. Amugy koszi.
Dupl alj gyanús ez is..
kicsit rajzolhatná még a jobb oldali aljat
1k-t oda-vissza mar 6-7-szer lehetett vele csinalni, ennek ellenere nekem stabilan benn van a portfoliomban....
Úgy értem a lehetséges nyerő felét hagytam bent. Db-ra nincs 1 sem.
de közben az árfolyam is feljebb van, így talán nm olyan nagy probléma :)
Longomat lezártam +305 pontban. Jobb lett volna reggel 16k, de hát e van..
2 hete megprobalkoztam MOL, OTP, ESTAR, EGIS es MATAV reszvenyekkel. Mind szarnyalt, kiveve 2ot. AKi kitalalja, melyik az a ketto, jar neki egy piros alma. A mai nap mindketto csomag visszakerult az ot megilleto helyre: forgalomba...