nem gond:)
Kereskedési táblán jobb egér -> Szűrési beállítások -> Részletes beállítás
Itt be tudod tenni a hatit is a részvények közé. Ha bent van, jobb egér a hatin és választhatsz Legjobb ajánlatok(Könyv) Kötéslista, Grafikon.
ügyi vagy...mutasd az utat..én meg borítom a piacra a shortokat :-)
2 pakk már megvan...
Gyors szemléltetése ennek az elképzelésnek elliott szerint kb:
S&P t megnézve, második elliottott fejezzük be, ezen nagy elliott 4es pontját, a második kicsi ABCkorrekcióját. Ha így van lehet egy nagy, gyors még fel majd. Ezt az elméletet erősíti egy kitörési szint visszakorrekciója.
könyv megvan, 219már, király.. lecsúsztam..
tegnap 257en álltam visszavétellel.
úgy értve az enyém fut előre, ha jól értem ,-)
Igen, mint mondtam előre nézek, nem vissza talán ezért is jók a meglátásaim.
Sajnos a 17órás bezárásunkkal nem lehetett mit kezdeni, akkor alakult ki a tető, mint azt gondoltam este. Ennek ellenére ez a lefutó c után jöhet újabb szerkezet fel, csak addig most nem mentem előre, azt kell megnéznem.
Sajnos MArkers reál az Erste reáljával megy csak együtt, így két helyre nem akartam fizetni, de lehet kifizetödőbb, mert így semmit nem haladok.
azt észrevettem a chartjaidnak van pár nap késleltetése..
fent balra a 3. ikon.. egy kis grafikon.. egeret rárakod és legördíted, ott vannak a választahtó témák.. utolsó a határidő...
Futi elliott Cre megy ahogy tegnap gondoltam, hogy megcsinálja onnan a korrekciós szintet.
MOL meg leesett fentről a leszorítóról, OTP kiesett háromszögből. Ez short egyelőre, csak vak vagyok a kereskedési rendszerben. VAlaki mondja meg hol találom netbroki proban hati könyvet, grafikont. Kötéslistában látom csak értékét. Kereskedés táblán is csak prompt van, illetve részvények.
Futik órásig már túladottak lettek, de c kivégzése még belefér. az azutáni setupot kell megnéznem, ha már erről lemaradtam
Grrrrr
EUR/CHF chartom jól halad, amit tegnap felraktam..
Miért nem tudta már tegnap lereagálni hati :((
Áhh nem bírom ezt a netbroki prot, nem találom hati chartot benne.
Semmit nem találok.
KP. köszi a reélja megy Erstének, csak be kell állítgatnom a felületet nem az én szememnek való, lehet visszakpcsolom KBCt is, azzal tudok gyorsan lépni
Sajna realt nem látok,Randis vagyok...lófax ez nem esés,200 pont mindenhez karcsú,futikövetés zajlik.
Sziasztok, megjöttem évnyitóról.
Nem hiszem el, hogy most esik be ez a szutyok, amíg volt short tegnap addig 300as KT kellett a népnek.
lemondtam KBC reált, átvittem Markershez, Erstét még nem tudom jól kezelni, lesz egy kis pöcsölésem.
Valaki írjon egy rílt, hogy megy e.
köszi
ezt a fos piacot...