Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#415996 Forcag Előzmény: #415990

gyorsan találd ki, mert bent hagytam a 375-ös shortomat.... :) attól tartok, holnap extra kilövés lesz, csak úgy viccesen...

#415990 Hathor Előzmény: #415989

Komoly volt ez a nap. 300fölötti KT miatt nem tudtam jól, lejebb zárni 18Ks buxra 330as hati, nem adta senki, most 50pont a KT, nem kell senkinek, nem veszik.

király

500körüli nyitó, 500körüli záró, egy alsó kanóccal, na milyen doji lesz ez?

Fejben előttem van, de megnézem Markersben hogy néz ki.

Nyugat meg jön le éppen. Lehet kifutott elliott 5.

Az szép lesz.

480-on az a 250dbos vevő…

#415989 szotyi

480-on az a 250dbos vevő most honnan került elő?

most vette észre, hogy venni kéne

röhej

van aki még megeszi ezeket a vakításokat??

#415983 Bluebalu Előzmény: #415980

de rohadt sokat estünk akkor mi a szarért fogják meg, mi a szart akarnak ezzel h ilyen szinten fogják meg...? senkinek se jó...senkinek

#415980 Ibiza Előzmény: #415976

most sikerült.. bár a havi zárót emlegettem tegnap is.. de nem gondoltam ennyire meg tudják fogni a piacot..piac? lóf@sz ez nem piac...

#415979 Bluebalu Előzmény: #415970

:) igen , de ez komolyan már csalás, hihetetlenül nagyot estünk, de akkorát h szerintem nagyon sokan nem is fogják fel h mekkorát és még innen további esésben hinni, remélni, sőt várni...nem értek egy-két embert sem, no mindegy ez a legkevesebb, és akkor emelkedni meg nem tudunk, de a hati is egy nagy fos mol 3% ment hati sehol...ja és azt azért nem kéne elfelejteni h valójában mi a következménye annak ha esik a tőzsde...ég a pénz, minden kevesebbet ér stb stb

#415978 Bluebalu Előzmény: #415970

:) igen , de ez komolyan már csalás, hihetetlenül nagyot estünk, de akkorát h szerintem nagyon sokan nem is fogják fel h mekkorát és még innen további esésben hinni, remélni, sőt várni...nem értek egy-két embert sem, no mindegy ez a legkevesebb, és akkor emelkedni meg nem tudunk, de a hati is egy nagy fos mol 3% ment hati sehol...ja és azt azért nem kéne elfelejteni h valójában mi a következménye annak ha esik a tőzsde...ég a pénz, minden kevesebbet ér stb stb

#415975 Hathor Előzmény: #415970

Én már megtanultam tavaly ősszel, ugyanígy..

Fél évet ment szeptembertől nyugat, mi meg szépen bezúgtunk novemberre

tanulságos fiatalok? nin…

#415972 Ibiza

tanulságos fiatalok? nincs tuti nap..ebből látszik minden nap egy lefutott meccsre fogadunk.. csak a tisztánlátók olvassák már a holnapi újságokat..és írják a holnaputánit a csicskáik..

#415967 Bluebalu Előzmény: #415961

ez már lassan a csalás kategóriája h a bét ennyire nem követi a kinti zöldet hatinak 19300-500 között kéne reálisan lennie erre a hangulatra egy ezressel feljebb...hihetetlen...