Na megnéztem pár héten belülre ígért konkrét bejelentéseket.
Ha ezek megszólalnak akkor a tőzsdének annyi.
Na megnéztem pár héten belülre ígért konkrét bejelentéseket.
Ha ezek megszólalnak akkor a tőzsdének annyi.
Az otépét a vitya miatt adják.
Mikorra várható h. konkrétan be is jelent vmit?
most látom csak hogy USA -ban negyed órája kijött már az adat és xar lett...futures mégis megy fölfelé...lehet hogy tényleg hó végi árbeállítás lesz kinnt ?
akkor minket miért nem vesznek ? nagyon félhetnek valamitől....
kéne nyitni egy stocklandyard -os swinger klubot lassan :DD lol
a lényeg hogy bármilyen irányba állok szopok :D
jaj..csak menjen fel egy kicsit 18.500 fölé..azonnal eladom, vagy stopot akasztok rá :DD
most longod van azért :)
Keri: a befektetni vágyók hosszúra vesznek, a spekiket zavarja a maszatolás max :)
hát nagyon adja az a mocsok az OTP -t...4000. -en meg valaki nagyon vette...ki érti ezt...
:))
Elképzelhető, hogy lelombozza a befektetni vágyókat:(
megy a mutyi..vagy a bennfentes kereskedés.. hónap vége van.. nagyon érdeke valakiknek a lenyomás..
Ha jól tudom Orbán fog beszélni, hogy mik a terveik. Így az is lehet, hogy erre vár a mi kis piacunk.
már arra sem vagyunk méltóak, hogy beadjanak. poshadunk a semmiben. brókerek lehúzhatják a rolót.
nézzétek csak....széttépik a németeket, franciákat, angolokat, USA futuresokat...minekünk meg a 18.400 is akadály...itt valami nagyon el van baxva ....
meg a másik dolog amiért nem vesznek most minket... attól tartanak a befektetők hogy leminősítés jön valamelyik intézettől.és akkor aztán mehetünk le a mélybe.....mert a GDP lassul itthon és újabb intézkedések kellenek..már pletykálnak megszorításokról, amiket cáfoltak amúgy..bankok körüli zűrök...
huh...ez elég sok...szóval amint nyereséges a longom ki is szállok azthiszem..túl forró a talaj Magyarország alatt azthiszem....
de ti hogy látjátok ?
háát igen, még mindig az az ország vagyunk amely először fordult IMF hitelért...
és tavaly még szekrényes csontvázakról és csődközeli állapotról regélt...