...reméljük:)
...reméljük:)
Az szép! Hátha szarakodó pajtás kénytelen lesz eléd állni.
Azt gondolhatta, hogy a támasz eltüntetésével majd mekkorát szakad az árfolyam, még arra is ügyelt, hogy az utolsó kötés 8000 alá essen.
na,betoltam 700 vételt 7977-re:) De az se baj,ha nem kapok....:)))
Ezt mondom én is. Ez a részvény más helyett is tudott esni, amikor meg "boldogság" van, kimarad belőle. Persze az OTP ugyanez ma. Mi lenne, ha végre megint saját jogon szerepelne jól, vagy rosszul a részvény?
SnP 1226... Dax 5794...
Ezt meg öntik. Hááát nem éppen jó előjel.
Nem baj, húszezer lesz, kitartás :))
Mi lesz, ha SnP újra elkezd szakadni?!
1500 darab gyorsan elment. Mindezt úgy, hogy a hangulat egyébként pozitív más tőzsdéken. Eddig ez számított legalább.
:-))))
Rendben szenyor!
Örülök, hogy minden okés! Kitartást, üdv a családnak! ;)
Azon már túl vagyok, hogy "csajom" legyen. :-)
Az, hogy 10000 alá küldték az árfolyamot, nem a cégen múlott, de egy ilyen árfolyamra már jelentős profitcsökkenés mellett lenne indokolt az esés.
Pedig en ott is aratni akarok ahol nem vetettem, es szuretelni ott ahol nem ultettem :)
Rosszul érzed...szerintem.
Egyszerűen csak ráhúztak még 2-3 sort a "chinese wall"-ra, mert túl nagy lett a speki az Eetek akvizíció előtt. Kiszivároghatott a hír, eszetlen tőkeáttételek nyíltak, aminek a vége a jó hír kijövetele utáni 20% esés lett...
Nem hinném, hogy mégegyszer esélyt adnának ennek.
Én mindenesetre jó híreket várok a következő 1-2 hétben.
p.s.:köszi az sms-t, minden ok. "Akinek nincs búzája eséskor, annak emelkedésben sem lesz"...:-)
Ha ilyen gyenge a fantáziátok, akkor nem lennék a csajotok helyében! :-)))
Nem tudok olyan jelentést elképzelni, ami ezt az árat indokolná, de szerintem ezt már írtam.
Ha tényleg az állam az és veszi a fáradságot,hogy vevőt keressen a pakkra nem a piacra önti rá ész nélkül,akkor ő az,akivel a legjobban lehet alkudozni.Ha jön egy vevő és azt mondja,hogy ok,veszek,de csak mondjuk 7000 körül,akkor az állam még örül is neki.Ez a 7000 persze lehet 7500 is de lehet 6500is akár.
vagy nem lesz benne semmi izgalmas, vagy nagyon jól tartanak titkot az E-starnál :)
Ilyenkor már tényleg 5-6% emelkedés szokott lenni 1-2 nappal előtte, szóval én világmegrengető híreket nem várok, de ne legyen igazam.
A piac láthatóan gyenge gyorsjelentést áraz. Ilyen szokott egyébként felpattanás lenni.
Valami miatt olyan érzésem van, hogy nem lesz valami rózsás. Így vagy maradunk itt vagy esni fog tovább.
Erre enged következtetni az is, hogy nincs benne semmilyen "fura" mozgás...